Home Stiri mondene Monica Pop reacționează, după declarațiile controversate ale lui Dragoș Bucur

Monica Pop reacționează, după declarațiile controversate ale lui Dragoș Bucur

de Clara

Afirmațiile lui Dragoș Bucur au stârnit un val de comentarii negative în mediul online. După ce a mărturisit că nu se va vaccina și că nici mască nu poartă, mai multe persoane publice au reacționat, printre care se numără și Monica Pop.

„Dragoș Bucur a greșit, când a scris, era clară că știa din start că poziția sa nu va fi bine primită. În al doilea rând, de ce trebuie să povestești tot ce vrei să faci tu? Eu îl cunosc și nu cred că a făcut lucrul ăsta ca să iasă în față.

Dar este inadmisibil, mă gândesc la sălbaticii care au scris să-l dea afară de nu știu unde, este inadmisibil așa ceva și arată o înjosire a societății, nu se poate așa ceva. Chiar dacă a greșit cineva, puteau să se exprime civilizat. Nu se poate să cobori atât de jos și să vorbești atât de urât despre un om. Mi se pare oribil, este un lucru pe care mi-aș fi dorit să nu-l văd niciodată”, a spus medicul, în cadrul unei emisiuni difuzate la Realitatea Plus.

„Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că, în curând, s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a se exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui. Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur această decizie.

Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord”, a scris Dragoș Bucur, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies