Home Stiri mondene Noemi, primele declarații despre relația cu Mihai Mitoșeru: „Fericirea lui sunt eu”

Noemi, primele declarații despre relația cu Mihai Mitoșeru: „Fericirea lui sunt eu”

de Clara

Noemi a oferit primele declarații, după ce, în urmă cu doar câteva zile, mama lui Mihai Mitoșeru a spus că aceștia încă păstrează legătura, fiind unul lângă celălalt în momentele importante din viața fiecăruia.

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul. Mi se pare ciudat să vorbesc după atât timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească.

Sunt sigură că, ușor-ușor, a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că, într-un final, își va găsi fericirea”, a spus Noemi în cadrul unei emisiuni televizate, conform cancan.ro.

„E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreună sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag.

Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire, că a suferit destul doi ani după Noemi. Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația. Ea l-a sunat înaintea mea, la 00:00,1 pentru că a fost șmecheră. I-a urat numai lucruri bune. A vorbit la un restaurant cu specific libanez. M-a invitat și pe mine, dar nu știu dacă merg. S-ar putea să îi fac o surpriză. Cadou o să primească de la ea, că și el i-a dat cadou. A invitat-o și pe ea la restaurant”, a spus Camelia Mitoșeru…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies