Home Stiri mondene Oana Roman a spus adevărul despre greutatea sa. Iată câte kilograme are, de fapt!

Oana Roman a spus adevărul despre greutatea sa. Iată câte kilograme are, de fapt!

de negriuelena

De-a lungul timpului au circulat nenumărate zvonuri cu privire la greutatea reală a Oanei Roman, iar acum acest lucru a fost dezvăluit chiar de către aceasta.

De la o vreme, a devenit vizibil faptul că a slăbit considerabil, iar o mulțime de persoane sunt curioase să afle cum anume a reușit să piardă mult în greutate.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a făcut lumină în privința acestui mare mister din lumea mondenă, având în vedere că s-a luptat mereu cu kilogramele în plus, apelând la tot felul de diete.

După ce s-a documentat foarte bine în prealabil, Oana Roman a găsit o soluție cu ajutorul căreia să poată slăbi fără să recurgă la măsuri extreme. După spusele sale, a adoptat o alimentație sănătoasă bazată în cea mai mare parte pe legume și fructe, pe care le-a integrat în meniul specific fiecărei mese. Bruneta nu a menționat cu exactitate numărul kilogramelor sale, dar a oferit o estimare în acest sens.

„Habar nu am câte kilograme am în acest moment, dar cred că am în jur de 80, cu vreo zece în plus faţă de greutatea normală. Am nişte cicatrici absolut îngrozitoare, din cauza operației de cezariană, de sus până în jos şi din stânga până în dreapta, două tăieturi foarte mari”, a spus Oana Roman, citată de cancan.ro.

Deși nu îi place să gătească, după cum singură a precizat, atunci când este nevoită să facă acest lucru, prepară rețete care sunt ușor de făcut și într-un timp scurt. Oana Roman este extrem de încântată de regimul pe care îl urmează în prezent. Pe lângă schimbarea pe care a făcut-o în privința alimentației, aceasta urmează și un program de remodelare corporală, iar, după cum se poate observa, chiar dă rezultate…

„Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt într-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în centimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mai declarat vedeta.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies