Home Stiri mondene Oana Roman, speriată de începerea școlilor. Iată care este motivul!

Oana Roman, speriată de începerea școlilor. Iată care este motivul!

de Buinoschi Andreea

Oana Roman a a avut emoții foarte mari astăzi. Fetița ei, Isabela, a început școala, dar pandemia i-a dat mari bătăi de cap. Așa cum o știm cu toții, Oana a vorbit deschis despre acest subiect.

„În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știu cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască. Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Astăzi, dis-de-dimineață, soția lui Marius Elisei a postat o poză cu fetița ei și în dreptul acesteia a scris câteva cuvinte despre regulile pe care trebuie să le urmeze copiii: „Prima zi de școală. I am făcut poza acasă ca sa fie fără mască. Am avut emoții mai mari decât când am născut-o ! Nu știu de ce! Am avut inima strânsă și lacrimi în ochi pentru că am lăsat-o singură la poarta școlii cu o doamnă pe care nu o cunoaște și nu o poate vedea din cauza măștilor.  Ea a fost senină și, când a ieșit, mi-a spus că i-a plăcut. Azi, ea a fost mai puternică decât mine!”.

Fanii au fost de partea vedetei și au încercat să o încurajeze: „Așa o să fii mereu. Și când o să termine facultatea, aceleași emoții o să ai!!! Suntem Berbeci, născute pe 13, puternice și ffff sensibile.🤗🤗🤗 Mult succes! Și sănătate! 👍Succes, să-i calce pe urme mamei! 👼❤”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies