Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, atac dur la adresa bărbatului care i-a lovit mașina: „Este vorba de tupeu, de indolență”

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa bărbatului care i-a lovit mașina: „Este vorba de tupeu, de indolență”

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a încărcat pe contul său de Instagram o filmare în care se poate vedea cum un bărbat îi lovește mașina în timp ce încerca să parcheze. Revoltată de faptul că nu i-a cerut scuze și a și plecat de la fața locului, actrița s-a decis să meargă la poliție, asigurându-se că făptașul va plăti.

În cadrul emisiunii Showbiz Report, vedeta a explicat că decizia bărbatului de a nu-și asuma fapta a deranjat-o cel mai mult, spunând că aceasta este una dintre problemele care caracterizează o mare parte dintre români.

„Eu n-am văzut în direct toată faza. Administratorul nostru i-a spus lui Alex vezi că a lovit cineva mașina. Imediat a pus pe CD toată întâmplarea, care e de un minut. I-am luat instantaneu numărul de înmatriculare. Coborând, vorbind cu paznicul mi-a spus: «Măi, Oana, lași omul fără carnet, un amărât care livrează la o firmă de catering».

Ideea este alta, ni se poate întâmpla tuturor. Cu toate omul se joacă, față spate, stânga dreapta. Acolo era loc suficient. Nu era un loc strâmt de n-avea vizibilitate.

Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla, oricăruia dintre noi, să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești, pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta. M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: «Domnule, ce faci?». El s-a uitat ca vițelul la poarta nouă și a întrebat: «Unde este strada?». «Păi până la strada aia, ai lovit o mașină». A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe.

Nu mă uit, nu las un număr de telefon, nu cer niște scuze, că-s obosit… Este vorba de tupeu, de indolență. Este ceea ce caracterizează, din păcate, o mare categorie a societății noastre, indolența: nu e lucrul meu, nu mă interesează”, a mărturisit Oana Zăvoranu, extrem de deranjată de tot ceea ce s-a întâmplat…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies