Home Stiri mondene Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Oana Roman: „Bichonul Pepică nu are bani de avocați”

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Oana Roman: „Bichonul Pepică nu are bani de avocați”

de Clara

Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu continuă să ia amploare. Se pare că actrița este extrem de deranjată de faptul că fiica lui Petre Roman este de partea fostului ei soț și o atacă ori de câte ori are ocazia. Mai mult decât atât, chiar și fanii săi alimentează aceste discuții.

„Umflata asta găsește numai motive să meargă la TV. Acum cu divorțul anului. Și pe ea o înșală ăla al ei cu un bărbat”, este mesajul pe care actrița l-a primit. Aceasta a răspuns imediat, fiind extrem de acidă la adresa soției lui Marius Elisei: „Păi, bichonul Pepică nu are bani de avocați și pentru el, ea face și voluntariat. Mai ales dacă există cea mai mică șansă să fie liber din nou. Speranța moare ultima”.

Recent, Pepe a negat toate acuzațiile conform cărora ar fi bătut-o pe Raluca, fiind extrem de deranjat de faptul că acestor zvonuri li se acordă atâta atenție.

„Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură «i-am dat».

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a declarat Pepe…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies