Home Stiri mondene Olimpia Melinte este însărcinată cu al doilea copil

Olimpia Melinte este însărcinată cu al doilea copil

de Clara

Olimpia Melinte se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta are un băiețel de șase ani, iar familia ei sa se va extinde în curând. Anul 2020 nu a fost atât de rău pentru ea și i-a adus cel mai frumos cadou.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat.

A fost o perioadă grea în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș care crește acum în mine mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine.

Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă! Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune”, a declarat actrița pentru cei de la viva.ro.

„Încerc să ies cât mai puțin posibil, nu merg la cumpărături  și evit locurile aglomerate, mă rezum la a-mi face online toate întâlnirile și cursurile din perioada asta.

Singurul loc unde merg este teatrul. Unde am început de puțin timp repetițiile la un nou spectacol, ceea ce sper să fie de bun augur și să putem să-l ducem la capăt. În rest, sunt atentă și foarte precaută. Vorba aia, «paza bună trece primejdia rea», cum obișnuia bunica să ne spună”, a mai declarat aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies