Home Stiri mondene Olivia Steer, reacţie ieşită din comun la adresa lui Raed Arafat: „Înălțimea Sa Infimă”

Olivia Steer, reacţie ieşită din comun la adresa lui Raed Arafat: „Înălțimea Sa Infimă”

de Clara

Măsurile luate pentru oprirea răspândirii virusului, dar şi afirmațiile pe care Raed Arafat le face au deranjat-o extrem de tare pe Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu. Aceasta şi-a spus părerea pe reţelele sociale, fiind foarte revoltată de tot ceea ce se întâmplă.

„«Statul sunt eu!», urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vârfurile piciorușelor sale minuscule, trăgând hotărât de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărâme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingând pământul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de plăcere liliputanul! Ce fericit era…

Cocoțat pe căluțul lui de lemn, cu burtica atingând șaua «smurdului»… ăăă… a murgului, imaginându-și că e buricul lumii, Înălțimea Sa Piticul devenise, prin magie roz, comandant militar suprem. Tot el, șeful întregii administrații, locale sau centrale, el singur făuritor de legi, după chipul și asemănarea sa (să scoată limba parlamentarilor cât era ziua de lungă era misiunea de onoare și plăcerea cea mai mare a Înălțimii Sale, Pigmeul), cerând lumii întregi supunere totală. Și ar mai fi durat mult și bine povestea Piticului cu nasul roșu, dacă românii n-ar fi clipit leneș, trosnindu-și fălcile în căscături lungi, ca ceapa în ștergar, și nu și-ar fi șters cu mâneca urdorile lipicioase de la colțurile ochilor și s-ar fi trezit, ca după o noapte lungă, în sfârșit!”, a scris aceasta pe reţelele sociale, conform playtech.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Olivia a avut o reacţie acidă la adresa celor care o critică pe Flavia Groşan. Aceasta şi-a exprimat părerea în mediul online, fără nicio reținere.

„Știrea anului: mii de pacienți vindecați, în aproximativ zece zile, cu o schemă terapeutică alopată ce costă mai puțin de 100 de lei, de către un singur medic specialist, din Oradea. O astfel de veste, într-o lume normală, ar fi punctul fără întoarcere pentru ridicarea oricăror restricții, pentru anularea stării de alertă, pentru redeschiderea centrelor de cultură și a tuturor școlilor, pentru redeschiderea HoReCa și relansarea turismului.

Mass-media aplaudă în delir, influencerii cer, cu mânie proletară, ridicarea licenței de liberă practică a «doctoriței-minune», autoritățile jubilează, îi încurajează. Pe nimeni nu interesează schema de tratament, cu 100% rată de succes. Normal: doar mai sunt atâtea vaccinuri pe stoc, atâtea altele de achiziționat, atâtea tulpini noi de inventat, atâtea comisioane și șpăgi de dat/luat… (…)”, a scris Olivia pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies