Home Stiri mondene Radu Vâlcan a vorbit despre numele celui de-al treilea copil: „Să înceapă tot cu litera A”

Radu Vâlcan a vorbit despre numele celui de-al treilea copil: „Să înceapă tot cu litera A”

de Clara

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului. Aceasta va avea tot un băiat, spre marea surprindere a tuturor. Cum mai are doi băieți acasă, al căror nume începe cu litera A, una dintre întrebări a fost legată de numele pe care îl va avea cel mic.

Radu Vâlcan a vorbit cu cei de la Antena 1 despre numele pe care îl va avea copilul. Aceștia încă nu s-au decis, dar le-ar plăcea să înceapă tot cu litera A, la fel ca al fraților lui. „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume «necăutat», simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu litera A. Dacă ne dorim fată, vom avea minimum patru”, a spus prezentatorul.

În anul 2016, Adela a adus pe lume primul său copil. În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, actrița a vorbit despre momentul în care a trebuit să aleagă între emisiunea pe care o prezintă și primul copil, televiziunea fiind una dintre pasiunile sale.

„Atunci când am intrat în proiectul «Vorbește lumea», eram deja însărcinată şi îmi propusesem ca maximum în luna a șaptea să îmi văd de drumul meu, să merg acasă şi să îmi pregătesc cuibul, cum s-ar zice. S-a făcut luna a șaptea, «Nu se poate, nu vreau să plec acum, e frumos, ne simțim bine». Șapte luni jumate, opt luni, opt luni şi o săptămână, opt luni şi două săptămâni, până când Radu (Vâlcan, soţul Adelei – n.red.) a zis: «Sora mea! (n. red. – râde) Hai să mai stăm şi noi pe acasă!». Dar mă simţeam foarte bine. Fizic, în afară de faptul că îmi era greu să urc scările, era totul perfect, nu mă durea nimic, nu mă simţeam foarte grea, nu îmi era rău, nu aveam nicio problemă. Vorbisem cu ginecologul şi îmi spusese să fac ce făcusem şi până atunci, totul decurgea perfect, aşa că am stat în emisiune până cu foarte puţin înainte să nasc.

Apoi, sigur că am născut, am uitat complet, singura mea preocupare fiind copilul, dar începea noul sezon şi am fost întrebată dacă se poate să revin, m-am sfătuit cu soţul meu şi ne-am gândit. «Ce facem?», m-a întrebat. «Îţi doreşti?». „Da, îmi doresc foarte mult pentru că mă simt foarte bine, e un format care mi se potrivește, mă identific cumva cu noua formulă, echipa este senzațională, nu sunt probleme, nu sunt discuții, nu sunt supărări, eu cu Cove mă înţeleg foarte bine“, mărturisise soția lui Radu Vâlcan, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies