Home Stiri mondene Ramona Olaru, prinsă în timp ce se săruta cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, prinsă în timp ce se săruta cu Cătălin Cazacu

de Clara

După multe împăcări şi despărțiri cu nimeni altul decât Cuza de la Noaptea Târziu, Ramona Olaru a decis să înceapă o nouă relaţie cu un bărbat la fel de cunoscut ca ea. Deşi, în urmă cu doar câteva săptămâni, a declarat că are pe cineva, dar fără să dea nume, acum s-a aflat cu cine se iubeşte blondina de la Antena 1.

Paparazzii spynews.ro i-au surprins pe Ramona Olaru şi pe Cătălin Cazacu în timp ce luau masa într-un local de fiţe din Capitală, după care s-au sărutat, chiar în plină stradă. Deşi cei doi se cunosc de mai mulţi ani, abia acum destinul i-a adus împreună.

„Aveam 12 ani și sora mea era la liceu. Cred că era în clasa a IX-a sau a X-a. Ai mei nu aveau bani suficienți cât să o trimită la școală în fiecare săptămână. A fost un moment în care nu au avut deloc. Cred că am mers vreo două sau trei zile la muncă, la cules de porumb. Totul ca să aibă bani să meargă încă o săptămână la școală.

Nu vreau să ies mereu în față când e vorba de TikTok. Tot ce fac acolo e pentru a fi funny. Nu mă gândesc cum să-mi fac postările. Le fac așa cum le vedeți, pentru că îmi vin natural.

Cel mai valoros lucru este, de fapt, cel de care îmi doream să scap. Sunt mult prea bună cu anumite persoane. Bunătatea este cel mai prețios lucru. Nu multe persoane sunt atât de bune ca mine și ar acorda atât de multe șanse, indiferent de statutul pe care îl au ceilalți oameni în viața mea.

Ce e mai puternic decât mine? Sunt cea mai frumoasă și mai bună persoană din viața mea”, a spus Ramona Olaru într-un interviu acordat pentru catine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies