Home Stiri mondene Răzvan Simion și-a exprimat public sentimentele pentru Daliana

Răzvan Simion și-a exprimat public sentimentele pentru Daliana

de Clara

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună de doi ani de zile, iar lucrurile par să stea între ei cum nu se poate mai bine. Extrem de discreți din fire, cei doi nu au lăsat pe oricine să știe detalii despre ei, dar unele noi au ieșit la iveală chiar acum, datorită prezentatorului.

„«Bineînțeles că te iubesc. Este vina mea că nu ai știut asta până acum»- Micul Prinț”, a scris acesta în mediul online, în dreptul unei fotografii cu Daliana.

Răzvan Simion și Daliana susțin că între ei este ceva unic

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM.

Îmi amintesc un sărut pasional, când era, cât pe-aici, să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus prezentatorul pentru cei de la viva.ro.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus și Daliana pentru aceeași publicație.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram, în urmă cu aproximativ doi ani, anunțând despărțirea de Lidia Buble.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies