Home Review Review mascara: Top 10 cele mai bune mascara

Review mascara: Top 10 cele mai bune mascara

de Arseni Ana
mascara

Mascara este un produs de machiaj care nu trebuie să lipsească din kitul unei femei. Genele sunt simbolul feminității și frumuseții, motiv pentru care acestea trebuie scose în evidență cu ajutorul unui rimel de foarte bună calitate. Mascara va alungi, va curba și va da volum genelor, astfel încât privirea să fie mai intensă și mai pătrunzătoare. Iată care sunt cele mai bune produse mascara:

  1. L’Oréal Unlimited Mascara

L'Oreal Unlimited mascara

L’Oréal Unlimited este un rimel foarte popular datorită formulei sale inovatoare, dar și ambalajului care facilitează aplicarea produsului. Această mascara este destinată persoanelor care vor gene pline, lungi și voluminoase.

Compoziție

L’Oréal Unlimited este o mascara ce conține ulei de jojoba. Acesta hrănește genele chiar de la rădăcină și oferă un efect extraordinar de alungire. Firul va fi ridicat și voluminos, culoarea a fi foarte intensă, iar genele vor fi mai sănătoase și mai pline.

Uleiul de palmier din mascara L’Oréal Unlimited face ca genele să fie curbate, iar efectul se poate păstra pentru mai multe ore. Formula acestui produs este potrivită pentru persoanele care își doresc gene mai sănătoase, dar și o privire mai intensă.

Beneficii

Mascara L’Oréal Unlimited ajută la alungirea și curbarea genelor, astfel încât acestea să fie perfecte pentru un machiaj de zi sau de seară. Efectul genelor curbate intensifică privirea, iar acesta se obține foarte ușor prin aplicarea unui strat de mascara.

Un alt aspect foarte important când vine vorba de mascara este nuanța. Pentru persoanele blonde se potrivește mai bine o mascara de culoare maro. L’Oréal Unlimited are o culoare intensă care se așază foarte bine pe gene, curbându-le și alungindu-le.

Mod de utilizare

Mulțumită ambalajului său inovator, L’Oréal Unlimited se aplică foarte ușor. Periuța produsului este ideală pentru a conferi volum și o culoare intensă. Mânerul periuței este mobil, astfel încât mascara se aplică cu foarte multă ușurință și pe genele inferioare.

Pentru un efect natural, este suficient să se aplice un strat unic de mascara. În machiajele de seară sau în cele mai spectaculoase se pot aplica și două straturi din rimelul L’Oréal Unlimited.

Păreri PRO

  • Prin aplicarea unui strat generos de mascara L’Oréal Unlimited genele devin foarte voluminoase și curbate.
  • Efectul conferit de mascara este foarte rezistent, genele rămânând alungite pentru mai multe ore.
  • Rimelul L’Oréal Unlimited intensifică privirea și completează foarte bine machiajele.
  • Mulțumită periuței sale foarte utile, mascara se aplică ușor atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare.

Păreri CONTRA

  • Dacă nu este aplicat corect și se aplică mascara L’Oréal Unlimited în exces, genele vor părea prea încărcate, iar aspectul lor va fi neplăcut.
  • Rimelul L’Oréal Unlimited are un termen de valabilitate destul de scurt, acesta putând fi folosit doar trei luni de la deschidere.
  • În momentul demachierii, mascara L’Oréal Unlimited poate crea probleme, căci aceasta este foarte rezistentă. Va fi nevoie să se insiste cu un demachiant de calitate pentru îndepărtarea întregii cantități de produs de pe gene.

Preț

Mascara L’Oréal Unlimited este un produs care poate fi achiziționat atât din magazinele fizice, cât și de pe mai multe site-uri online. Prețul produsului variază între 37 și 58 de lei, iar ambalajul cântărește 7,4 mililitri.

  1. Lancôme Hypnose Mascara

Lancome Hypnose mascara

Lancôme Hypnose este o mascara high end care, deși are un preț destul de piperat, promite să facă adevărate minuni pe gene. Produsul ajută la alungire și curbare, dar și la obținerea efectului de gene false, voluminoase și intens colorate.

Compoziție

Mascara Lancôme Hypnose conține ulei de jojoba. Acest ingredient ajută la curbarea și alungirea genelor, efectul fiind foarte rezistent. Un singur strat de mascara este suficient pentru obținerea unor gene bine definite, bogate și voluminoase, care să își mențină aspectul foarte plăcut pe tot parcursul zilei.

Prin folosirea rimelului Lancôme Hypnose genele vor fi mai sănătoase și hrănite. Guma de acacia previne ruperea și căderea genelor, firul devenind mai rezistent și mai sănătos.

Ingredientele din mascara Lancôme Hypnose sunt active naturale, astfel că, folosit cu regularitate, produsul nu dăunează firului de păr, ci îl întărește și îl hrănește.

Beneficii

Prin aplicarea unui singur strat din mascara Lancôme Hypnose genele vor avea un volum incredibil, vor fi curbate și alungite, iar efectul se va menține pe tot parcursul zilei. Această mascara promite să ofere de până la opt ori mai mult volum, astfel că efectul de gene false este unul garantat.

Formula rimelului de la Lancôme este una ușoară, care nu va îngreuna genele și nu le va lipi între ele. Acestea rămân perfect separate, hrănite și uniform colorate. Nuanța unei astfel de mascara este foarte intensă și rezistentă.

Mod de utilizare

Mascara Lancôme Hypnose se aplică foarte ușor, mulțumită periuței cu 1.000 de peri foarte fini și deși. Aceștia fac ca aplicarea produsului să fie foarte simplă chiar și pentru începătoare. În prima fază se aplică un strat potrivit de mascara, de la baza genelor înspre vârfuri. Este ideal să se facă mișcări de zigzag, astfel încât genele să fie foarte bine separate.

În acest moment genele vor avea un volum impresionant, dar, dacă este nevoie, se mai poate aplica încă un strat de mascara. Acest ultim strat va intensifica atât volumul, cât și nuanța genelor, iar efectul va rezista foarte mult.

Păreri PRO

  • Este o mascara care curbează și alungește genele, iar efectul este de durată.
  • Lancôme Hypnose hrănește genele de la rădăcină, astfel încât acestea nu se vor rupe și nu vor cădea.
  • Sunt disponibile două nuanțe de mascara: negru intens pentru brunete și un maro închis pentru persoanele cu o nuanță a firului de păr mai deschisă.

Păreri CONTRA

  • Prețul este unul destul de mare, având în vedere că o mascara se schimbă regulat la fiecare trei luni.
  • Aplicat în mai multe straturi, produsul poate încărca excesiv genele, iar efectul va fi unul neplăcut.
  • Formula sa foarte rezistentă este greu de îndepărtat, motiv pentru care demachierea genelor poate fi migăloasă. Este nevoie de foarte multă grijă și atenție, astfel încât să genele să nu fie rupte sau smulse.

Preț

Mascara Lancôme Hypnose în ambalaj full size de 6,5 mililitri costă în jur de 160 de lei. În varianta travel size, de 4 mililitri, mascara Lancôme Hypnose costă 65 de lei.

  1. L’Oréal Telescopic Mascara

L'Oreal Telescopic mascara

Dincolo de designul foarte elegant și de nuanța foarte intensă, L’Oréal Telescopic este o mascara ce conferă un volum extraordinar genelor. Formula sa lichidă, ușoară, alungește genele fără a le încărca și le separă cu o precizie excelentă.

Compoziție

Ceara de Carnauba este un ingredient de bază în mascara L’Oréal Telescopic. Acest ingredient hrănește genele și le intensifică, ele căpătând volum și o textură aparte. Privirea va fi și ea intensificată, mai ales că genele devin mai dese și mai pronunțate odată cu aplicarea unui strat generos de mascara.

Uleiurile esențiale de palmier și jojoba ajută ca genele să fie întărite și rezistente. Acestea se vor păstra bine definite și arcuite pe parcursul mai multor ore. De asemenea, formula acestui rimel este foarte lejeră, ușor de purtat, căci nu încarcă genele și nu le lipește.

Beneficii

L’Oréal Telescopic mascara este un produs drugstore, accesibil, potrivit atât pentru machiaje de zi, cât și pentru cele de seară. Acest produs se aplică foarte ușor datorită periuței sale subțiri. Perii sunt din silicon, astfel că produsul nu se absoarbe deloc în aplicator. Genele se separă foarte bine prin aplicarea dinspre baza genelor spre vârf.

Un beneficiu important pentru L’Oréal Telescopic mascara este nuanța produsului. Un negru intens, bine fixat pe întreaga suprafață a genelor, va intensifica privirea și îi va conferi profunzime. Pentru persoanele cu o pigmentație mai caldă, produsul este disponibil și în nuanța maro.

Mod de utilizare

L’Oréal Telescopic se aplică într-un mod foarte simplu, de la baza genelor spre vârfuri, prin mișcări scurte în zigzag. În acest fel, genele vor fi separate și vor căpăta o alungire naturală, fără să fie încărcate. Produsul are o formulă ușoară, motiv pentru care trebuie aplicat în cantități mici. Dacă se vor aplica mai multe straturi, pentru un efect de gene false, este necesar ca stratul aplicat anterior să fie bine uscat.

Păreri PRO

  • L’Oréal Telescopic este o mascara foarte accesibilă, care oferă un efect impresionant genelor, în raport cu prețul pe care îl are. De asemenea, produsul este disponibil în mai multe variante, atât ambalajul, cât și formula fiind îmbunătățite periodic.
  • Formula produsului este foarte ușoară, lichidă, fluidă, astfel că genele nu vor fi deloc încărcate, iar efectul va fi unul extrem de natural.
  • Efectul de gene false poate fi construit prin aplicarea mai multor straturi de mascara. Astfel, produsul poate fi perfect în machiaje mai naturale, de zi, dar și în machiaje de seară, mai spectaculoase.

Păreri CONTRA

  • Având o formulă fluidă, produsul se poate usca mai repede, mai ales dacă în ambalaj pătrund cantități mari de aer. Așadar, este nevoie de multă rapiditate și precizie în folosirea L’Oréal Telescopic mascara.
  • Perii siliconici ai aplicatorului sunt foarte mici, așa că este nevoie de multă îndemânare pentru aplicarea corectă a produsului.

Preț

L’Oréal Telescopic mascara este un produs accesibil, care poate fi achiziționat atât din magazine fizice, cât și de pe o mulțime de site-uri. Produsul este disponibil în variantele de 6 și de 8 mililitri, iar prețurile variază între 55 și 77 de lei.

  1. Essence Lash Princess False Effect Mascara

Essence lash princess false effect mascara

Essence Lash Princess False Effect este o mascara foarte populară mulțumită efectului său incredibil, instantaneu, de gene false, dar și prețului foarte accesibil. Acest produs este destinat persoanelor care vor gene îndrăznețe, extrem de curbate și alungite, dar și rezistente.

Compoziție

Essence Lash Princess False Effect este o mascara care conține ceară de albine. Acest ingredient hrănește genele în timp ce le oferă un volum impresionant și un efect dramatic.  De asemenea, ceara de albine face ca genele să rămână alungite și arcuite pe parcursul zilei, fără a fi nevoie de retuș.

Glicerina este un alt ingredient important folosit pentru obținerea Essence Lash Princess False Effect Mascara. Acest ingredient face ca genele să fie bine separate și să absoarbă pigmentul din produs, astfel încât ele să pară mai dese, mai mari și mai bogate.

Beneficii

Essence Lash Princess False Effect este o mascara foarte accesibilă, ideală pentru machiajele îndrăznețe. Prin folosirea acestui produs genele devin foarte voluminoase și intens colorate, asemenea celor false. Pe lângă acest efect de durată, rimelul Essence Lash Princess False Effect separă genele și le alungește fără a le încărca.

Prețul este unul extrem de accesibil, iar aplicarea este foarte simplă. Mascara de la Essence poate fi cea mai potrivită opțiune pentru începătoare, mai ales că efectul de gene pline, dese și curbate este obținut aproape instantaneu, fără a se insista cu mai multe straturi.

Mod de utilizare

Essence Lash Princess False Effect este o mascara care se aplică foarte ușor mulțumită aplicatorului său cu peri deși generoși. Aceștia fac ca produsul să fie distribuit uniform pe suprafața genelor, fără a se aduna în puncte inestetice.

Se aplică un strat de mascara pe gene, pornind de la baza lor înspre vârfuri. Mișcările trebuie să fie foarte precise, astfel încât produsul să se așeze frumos. Pentru a separa genele, se vor face mișcări scurte de zigzag. Efectul de gene false va apărea imediat, așa că nu se recomandă să se insiste cu mai multe straturi de mascara.

Păreri PRO

  • Prețul acestui produs este foarte bun, mai ales raportat la calitatea rimelului și la efectele acestuia.
  • Aplicarea este foarte rapidă și simplă, iar efectele sunt incredibile. Genele naturale vor deveni foarte bogate, voluminoase și curbate, asemenea celor false.
  • Formula produsului este destul de confortabilă, de durată, ușor de purtat chiar și pe parcursul unei zile întregi.
  • Essence Lash Princess False Effect este o mascara cu un termen de valabilitate mare. Produsul poate fi folosit timp de șase luni de la deschidere.

Păreri CONTRA

  • Dacă se dorește un efect mai dramatic și se aplică mai multe straturi de mascara, acestea vor arăta inestetic. Genele vor fi excesiv de încărcate, iar produsul se va aduna în puncte inestetice.
  • Este nevoie de multă îndemânare în momentul aplicării, căci formula rimelului este densă și ar putea lipi genele, în loc să le separe.
  • Ambalajul este destul de voluminos și are o formă complexă, motiv pentru care poate fi dificil de transportat, neavând o formă compactă și dimensiuni reduse.

Preț

Essence Lash Princess False Effect este o mascara foarte accesibilă. Produsul poate fi achiziționat din diferite magazine fizice, dar și de pe multe site-uri care comercializează cosmetice. Prețul acestui rimel variază între 13 și 17 lei, iar ambalajul are 12 mililitri.

  1. Maybelline Colossal Mascara

Maybelline Colossal mascara

Maybelline Colossal este, fără îndoială, o mascara foarte cunoscută, fapt ce se datorează, în principal, raportului extraordinar calitate-preț. Se găsește ușor, costă puțin și conferă genelor un aspect foarte natural, dar senzual. Acesta este motivul pentru care rimelul de la Maybelline merită încercat.

Compoziție

Maybelline Colossal este o mascara potrivită persoanelor cu o pigmentație mai rece care își doresc gene alungite și curbate. Acest rimel conține niște pigmenți foarte rezistenți care fac ca genele să rămâne voluminoase și pline pe parcursul întregii zile.

Ceara de albine și cea de Carnauba, dar și uleiurile esențiale, fac din Maybelline Colossal o mascara de calitate, foarte rezistentă. Genele sunt alungite cu precizie, fără a fi încărcate. Efectul de gene dese, separate este garantat.

Beneficii

Formula rimelului de la Maybelline este una lejeră, deși nu este lichidă, ci destul de densă. Genele sunt alungite într-un mod foarte natural și nu sunt încărcate cu produs. Aplicarea este ușoară, mai ales că periuța este curbată, are dimensiuni generoase și peri care nu absorb produs. Mascara se aplică uniform, iar riscul ca aceasta să curgă sau să se întindă este foarte mic.

Dată fiind textura sa medie, nici foarte lichidă, dar nici prea dură, Maybelline Colossal este o mascara cu rezistență mare. Acest produs poate fi purtat pe parcursul întregii zile fără a fi nevoie de retuș.

Mod de utilizare

Maybelline Colossal este o mascara clasică, fapt pentru care aplicarea sa este foarte simplă. Periuța este destul de generoasă, aceasta luând suficient produs pentru aplicarea unui strat uniform. Perii sunt fini și destul de lungi, astfel încât aplicarea se face lejer, de la bază spre vârfuri. Pentru a obține un efect mai dramatic, de gene false, se pot aplica două straturi de mascara.

Păreri PRO

  • Maybelline Colossal este o mascara accesibilă, care se găsește ușor și poate fi achiziționată din tot felul de magazine și supermarketuri.
  • Aplicarea se face ușor, genele capătă imediat volum, devin alungite și curbate, iar nuanța este foarte intensă.
  • Formula rimelului face ca acesta să reziste destul de mult timp pe gene, fără a le încărca sau a le lipi între ele.
  • Deși are o rezistență destul de bună, Maybelline Colossal este o mascara care se demachiază cu ușurință, nefiind nevoie să se insiste.

Păreri CONTRA

  • Deși are un efect impresionant, mai ales aplicat în mai multe straturi, mascara de la Maybelline poate deveni un produs nepotrivit pentru machiajele de ocazie.
  • Aplicat în două straturi, rimelul arată bine, dar atunci când se insistă, genele își pierd din naturalețe și pot deveni încărcate.

Preț

Maybelline Colossal este o mascara accesibilă, care poate fi achiziționată din magazine fizice și online. Ambalajul are 9,2 grame, iar prețul variază între 25 și 38 de lei.

  1. Mascara Rimmel London

Mascara Rimmel London

Mascara Rimmel London este foarte populară și foarte accesibilă. Acest produs este destinat persoanelor care își doresc gene cu un aspect natural, astfel încât nu sunt dispuse să investească prea mulți bani într-un astfel de produs.

Compoziție

Gamele de mascara de la Rimmel London sunt cunoscute pentru pigmentația lor puternică și intensificarea nuanței naturale a genelor. Acestea vor părea mai pline chiar și după ce produsul este îndepărtat. Pigmenții folosiți în compoziția rimelului sunt de foarte bună calitate, au o rezistență mare și nu irită.

Uleiul de jojoba face ca mascara Rimmel London să arcuiască genele, fără a le încărca, astfel încât acestea să capete un aspect natural, dar mai intens. Genele vor fi curbate și vor avea volum pe parcursul mai multor ore.

Beneficii

Pentru persoanele care sunt mulțumite de genele lor și nu vor decât un plus de volum și culoare, mascara de la Rimmel London poate fi alegerea cea mai bună. Acest rimel nu încarcă deloc genele, ci le alungește și le intensifică nuanța naturală.

Pentru un efect de durată se pot aplica și două straturi de mascara. Mulțumită formulei îmbunătățite, produsul nu va încărca genele, ci le va separa și le va alungi.

Mod de utilizare

Mascara Rimmel London se aplică foarte ușor datorită perilor din fibre cu care este prevăzută periuța. Aceștia absorb suficient produs cât să se poată aplica un strat uniform destul de generos. Prin aplicarea unui strat unic se obține un efect de gene curbate, frumos arcuite și voluminoase. Dacă se dorește un efect mai dramatic, asemănător celui de gene false, se pot aplica două straturi. Dacă este aplicat în cantități potrivite, rimelul nu încarcă genele și nici nu le lipește.

Păreri PRO

  • Mascara Rimmel London se găsește în foarte multe magazine la prețuri accesibile. De asemenea, produsul apare în diferite game și în formule îmbunătățite.
  • Aplicatorul este spornic, căci nu absoarbe produs în exces. Cu ajutorul acestuia stratul aplicat este uniform și nu încarcă genele.
  • Genele vor căpăta mai mult volum, își vor intensifica culoarea și vor fi alungite timp de câteva ore.

Păreri CONTRA

  • Mascara Rimmel London nu are o rezistență bună, iar la câteva ore este nevoie de retuș. Acesta este motivul pentru care acest rimel nu poate fi folosit în machiaje de ocazie, ci doar în cele simple și naturale de zi.
  • Formula actuală a acestui rimel nu este hrănitoare, astfel încât produsul nu se recomandă persoanelor cu gene sensibile, rare sau aflate sub tratament.
  • Acest produs nu poate oferi un efect mai dramatic, asemănător celui de gene false. Finish-ul său este unul natural, iar genele capătă arcuire și volum.

Preț

Rimmel London este o mascara foarte accesibilă, acest produs fiind disponibil în foarte multe magazine fizice, supermarketuri și pe site-uri specializate de cosmetice. Prețul unui astfel de rimel variază între 25 și 31 de lei, iar ambalajul conține 11 mililitri.

  1. Mascara Med XL

Mascara Med XL

Mascara Med XL este un produs revoluționar care îmbină două funcții importante: machiajul și întreținerea genelor. Pe lângă profunzimea pe care o conferă privirii și volumul pe care îl asigură genelor, Mascara Med XL ajută la întărirea firului de păr și stimulează creșterea acestuia.

Compoziție

Mascara Med XL conține ceară de albine și ceară de palmier, ingrediente care ajută la regenerarea firului de păr. Genele vor fi arcuite, curbate și vor avea mai mult volum. De asemenea, rimelul nu încarcă genele, ci le hrănește în profunzime.

Pe lângă efectul de volum impresionant, Mascara Med XL conține pigmenți foarte puternici care intensifică nuanța naturală a genelor. Acestea vor avea o culoare mai intensă, vor părea mai dese și mai voluminoase. Efectul se va păstra și după demachiere dacă rimelul este folosit cu regularitate.

Beneficii

Mascara Med XL are o formulă foarte prietenoasă cu ochii, motiv pentru care produsul poate fi utilizat și de către persoanele cu ochi sensibili sau de către cele predispuse alergiilor și iritațiilor. De asemenea, formula acestui rimel face ca acesta să se păstreze pentru mult timp pe gene, având o rezistență semnificativă.

Fiind un rimel cu dublu rol, Mascara Med XL regenerează genele și le stimulează creșterea. Acestea vor deveni mai dese, iar firul va fi întărit. Mascara nu conține parfum și parabeni, astfel că nu prezintă toxicitate pentru ochi și gene. Acest produs poate fi folosit pe post de tratament pentru gene, iar în astfel de cazuri se recomandă aplicare zilnică.

Mod de utilizare

Mascara Med XL se aplică în straturi uniforme atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare. Aplicatorul din fibre ajută la distribuirea uniformă a produsului. Pentru un efect mai pronunțat aplicarea se face de la bază spre vârfuri. Mișcările scurte, precise, în zigzag ajută la separarea genelor și la colorarea uniformă a acestora.

Păreri PRO

  • Chiar și atunci când se aplică mai multe straturi pentru a obține un efect dramatic de gene false, Mascara Med XL nu încarcă. Acest produs este foarte lejer și poate fi purtat zilnic timp de mai multe ore.
  • Mascara Med XL este un rimel care stimulează creșterea firului de păr la nivelul genelor, ajută la regenerarea acestora și previne ruperea lor.
  • Pentru persoanele care caută un rimel pigmentat, al cărui efect să se mențină și după demachiere, intensificând nuanța originală a genelor, Mascara Med XL poate fi cea mai potrivită alegere. Acest produs intensifică treptat nuanța naturală a genelor.

Păreri CONTRA

  • Dacă este folosită cu regularitate și în recipient intră cantități semnificative de aer, mascara Med XL se poate usca mai repede decât prevede termenul de valabilitate.
  • Aplicarea pe genele inferioare poate fi dificilă, căci aplicatorul este destul de voluminos. În astfel de cazuri este nevoie de îndemânare pentru a evita petele de mascara.

Preț

Mascara Med XL este un produs care se găsește exclusiv online, fiind comercializat pe mai multe site-uri. Prețul produsului variază între 38 și 45 de lei, iar recipientul conține 6 mililitri.

  1. Mascara Giordani Gold Oriflame

Mascara Giordani Gold Oriflame

Produsele Oriflame se bucură de o popularitate aparte, fiind disponibile în cataloage și testere distribuite gratuit. Printre acestea se numără și rimelul Giordani Gold, acesta fiind un produs clasic al celor de la Oriflame. Mascara Giordani Gold este ideală pentru o aplicare simplă și un efect impresionant.

Compoziție

Mascara Giordani Gold conține uleiuri esențiale și ceară de albine, astfel încât genele vor fi alungite și curbate, iar volumul acestora va fi redefinit. Genele vor fi mai pline, mai bogate și sculptate cu atenție. De asemenea, efectul acestui rimel este de durată mulțumită cerii din compoziție.

Pe lângă ingredientele active, rimelul Giordani Gold conține pigmenți de calitate care dau culoare și volum genelor. Acestea vor părea mult mai dese, mai ales că aplicatorul le separă foarte bine și le alungește.

Beneficii

Cel mai important beneficiu al rimelului Giordani Gold este acela că produsul, la fel ca toate produsele Oriflame, poate fi testat mulțumită mostrelor gratuite care sunt distribuite de către reprezentanți. Dacă produsul nu vi se potrivește, nu irosiți banii.

Calitatea rimelului este impresionantă, dacă ne raportăm la prețul produsului. Formula sa este lejeră, ușor de purtat și nu încarcă genele. Acestea or fi alungite și curbate, dar își vor păstra din naturalețe. Nuanța lor naturală nu va avea deloc de suferit, căci rimelul se îndepărtează ușor și nu lasă urme.

Mod de utilizare

Mascara Giordani Gold se aplică ușor mulțumită periuței subțiri și destul de flexibile. Perii sunt foarte fini și absorb suficient produs cât să poată fi aplicat un strat uniform. Produsul are o formulă ușor fluidă, motiv pentru care acesta are o aderență foarte bună pe gene. Straturile aplicate se usucă rapid.

Păreri PRO

  • Mascara Giordani Gold se găsește foarte ușor, iar achiziționarea unui astfel de produs se face printr-un reprezentant care poate oferi informații precise despre el.
  • Formula rimelului este rezistentă, dar nu încarcă genele. Alungirea lor este imediată și de efect.

Păreri CONTRA

  • Deși are o formulă rezistentă, rimelul poate avea nevoie de retuș peste zi. Odată ce se usucă, mascara se va strânge și va forma puncte inestetice.
  • Pentru un efect dramatic, ca cel de gene false, se pot aplica straturi suplimentare, dar genele vor fi destul de încărcate, mai ales că Mascara Giordani Gold nu are o formulă fluidă.

Preț

Mascara Giordani Gold este un produs care poate fi achiziționat numai prin intermediul unui reprezentant Oriflame. Acest rimel costă 30 de lei, iar ambalajul conține 8 mililitri de produs.

  1. Maybelline New York Lash Mascara

Maybelline New York Lash mascara

Pe lângă faptul că este un produs foarte accesibil și popular, Maybelline New York Lash este o mascara care se comportă destul de bine pe gene, fără a le încărca excesiv și fără a le conferi un aspect neîngrijit. Formula acestui rimel este îmbunătățită periodic, iar designul ambalajului trece prin schimbări semnificative.

Compoziție

Uleiurile esențiale care fac parte din ingredientele Maybelline New York Lash Mascara promit un rimel de calitate, rezistent la apă, care alungește perfect genele. Acestea capătă un volum impresionant și devin foarte curbate.

Formula rimelului este destul de cremoasă, mai ales datorită mai multor tipuri de ceară, printre care și cea de albine. Ingredientele active fac ca această mascara să poată fi aplicată uniform pe gene, acestea devenind mai voluminoase și mai bogate.

Pigmenții din compoziția Maybelline New York Lash mascara sunt foarte puternici, astfel încât genele se vor bucura de un negru intens pentru mai multe ore.

Beneficii

Maybelline New York Lash Mascara alungește și curbează genele, conferindu-le acestora mai mult volum. Acest rimel are un preț foarte accesibil, iar calitatea este cu mult peste cea așteptată. Textura produsului nu este lichidă, semn că mascara va ține pentru mai mult timp fără să se usuce.

Aplicarea rimelului este foarte simplă, iar acest lucru se datorează periuței siliconice cu peri fini și deși. Aplicatorul este flexibil și nu absoarbe produs în exces, iar capătul acestuia este prevăzut cu două tipuri de peri: pe de o parte sunt poziționați perii fini, deși și alungiți, iar pe de altă parte se află perii mai duri, care sunt foarte utili pentru fixarea produsului. De asemenea, forma periuței este ușor curbată, ceea ce face ca mascara să poată fi aplicată cu ușurință atât pe genele inferioare, cât și pe cele superioare.

Mod de utilizare

Maybelline New York Lash Mascara se aplică în strat generos pe gene, de la bază înspre vârfuri. Este indicat ca mișcările să fie scurte și precise, în zigzag, astfel încât firele să fie foarte bine separate și alungite.

Pentru a obține un efect mai dramatic se pot aplica mai multe straturi, dar, având în vedere că mascara Maybelline New York Lash are o textură mai densă, genele ar putea fi destul de încărcate.

Păreri PRO

  • Prețul produsului Maybelline New York Lash Mascara este foarte bun, mai ales raportat la calitatea și cantitatea acestuia. De asemenea, produsul poate fi găsit cu ușurință, în tot felul de magazine și supermarketuri, dar și online.
  • Aplicarea Maybelline New York Lash mascara se face foarte simplu, iar produsul nu pătează, nu se întinde și nu curge.
  • După aplicare genele vor fi foarte voluminoase, vor părea mai dese, vor fi curbate și alungite.

Păreri CONTRA

  • Dacă se aplică două sau mai multe straturi de Maybelline New York Lash Mascara, genele vor părea foarte încărcate. Purtarea acestui rimel poate fi destul de inconfortabilă, mai ales că formula lui nu este deloc lejeră.
  • Compoziția Maybelline New York Lash mascara nu conține ingrediente hrănitoare, astfel că persoanele cu ochi sensibili s-ar putea confrunta cu căderea sau deteriorarea genelor.

Preț

Maybelline New York Lash mascara este un produs disponibil atât în multe magazine fizice, cât și online. Prețul acestui produs variază între 30 și 35 de lei, iar ambalajul este de 9,5 mililitri.

  1. Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume

Produsele de la Miss Sporty sunt destinate persoanelor care nu vor să investească foarte mulți bani în makeup. Acest brand comercializează produse la prețuri foarte accesibile, motiv pentru care efectele nu vor fi impresionante, dar vor fi mulțumitoare pentru persoanele care se machiază de zi cu zi. Aceste produse nu sunt destinate persoanelor care aspiră la un machiaj profesional, foarte rezistent.

Compoziție

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume conține ceară de albine și ceară de Carnauba, ingrediente ce ajută la o sculptare perfectă a genelor. Acestea vor fi alungite și curbate, vor căpăta volum și vor părea mai dese.

În compoziția Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume sunt folosite uleiuri esențiale care hrănesc genele în timp ce acestea sunt arcuite. Mulțumită ingredientelor active, acest rimel este ideal pentru persoanele care nu au experiență în machiaj și are vor să testeze tot felul de produse.

Beneficii

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume are un preț foarte mic, mai ales dacă acesta este raportat la cantitatea produsului și la disponibilitatea sa. Astfel, pentru acelea dintre voi care nu vor să investească prea mulți bani într-un rimel, acest produs este ideal. Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume înseamnă costuri mici pentru o cantitate generoasă de produs.

Ambalajul produsului este foarte feminin, compact, ușor de transportat. Acest rimel poate fi plasat cu ușurință în buzunarele mici ale genții sau ale rucsacului, iar, la nevoie, poate fi pus într-un buzunar al hainei.

Mod de utilizare

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume se aplică foarte ușor datorită periuței sale siliconice. Aceasta este prevăzută cu peri subțiri, fini și scurți, astfel încât aplicarea să fie simplă și foarte precisă. Formula rimelului este ușor fluidă, motiv pentru carea aceasta se aplică ușor într-un strat uniform, fără a încărca genele.

Păreri PRO

  • Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume este un produs accesibil, care are o calitate destul de bună raportată la preț.
  • Genele sunt alungite și curbate, dar nu își pierd din naturalețe. De asemenea, nuanța naturală a acestora nu va avea de suferit, căci pigmenții din Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume nu sunt foarte puternici.

Păreri CONTRA

  • Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume nu are o rezistență foarte bună; după câteva ore genele vor avea nevoie de retuș. De asemenea, purtat în condiții nepotrivite, rimelul va curge și se va întinde.
  • Pentru că nu are rezistența bună și nu fixează produsul pe gene foarte bine, Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume nu este un produs destinat machiajelor de ocazie. Acest rimel este ideal pentru machiaje simple, naturale, de zi.
  • Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume nu este un produs hipoalegenic, motiv pentru care poate provoca iritații și alergii la persoanele cu ochii sensibili și pielea sensibilă.
  • Aplicatorul are peri foarte moi care, odată îmbibați în produs, pot lipi genele între ele, iar ideal este ca un aplicator să le separe, astfel încât acestea să pară mai dese și mai bogate.
  • Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume este un produs disponibil într-o singură nuanță: negru. Pentru persoanele cu o pigmentație mai caldă, produsul poate fi nepotrivit.

Preț

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume este un produs care poate fi achiziționat atât din magazine fizice, cât și de pe diferite site-uri online. Prețul variază între 12 și 16 lei, iar ambalajul are 8 mililitri…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..