Home Review Review: top 10 rujuri rezistente la transfer

Review: top 10 rujuri rezistente la transfer

de Arseni Ana
rujuri rezistente la transfer

Rujuri rezistente la transfer… sunt absolut sigură că vreți așa ceva și sunt convinsă că nu vreți să ratați ceea ce vă voi spune acum.

Este greu să găsiți niște rujuri rezistente la transfer, deoarece componentele din care sunt făcute rujurile, de foarte multe ori, din păcate, lasă de dorit mai mult decât am crede.

Dacă ați încercat până acum mai multe rujuri rezistente la transfer, dar nici măcar unul nu v-a oferit rezultatele finale pe care vi le-ați dorit, nu este nicio problemă.

În următoarele rânduri vă voi prezenta un top 10 pentru câteva rujuri rezistente la transfer care sigur vă va oferi câteva variante de rujuri rezistente la transfer dintre care să alegeți.

Așa că, uitați-vă bine peste acest top 10 rujuri rezistente la transfer, încercați-le pe cele care vă fac cu ochiul și, nu în ultimul rând, alegeți-l pe cel sau cele care vi se potrivesc mai mult ca sigur.

Top 10 rujuri rezistente la transfer:

  1. Ruj rezistent la transfer L’Oréal

Ruj rezistent la transfer l'oreal

L’Oréal este una dintre cele mai bune firme de cosmetice din lume, fiind reprezentată în peste 130 de țări și pe cinci continente.

Firma L’Oréal a apărut pe piață cu o misiune foarte importantă pe care își doreşte să o ducă la bun sfârșit. Compania își dorește să aducă pe piață cele mai bune cosmetice care au putut fi create vreodată, dar să se și mențină cu ajutorul inovațiilor din domeniul cosmeticelor.

Pe întreg mapamondul, firma acționează de 100 de ani, iar în România își spune cuvântul de mai mult de 20 de ani.

O gamă de produse ce a luat naștere datorită acestei companii este reprezentată de câteva rujuri rezistente la transfer. Putem spune, pe scurt, ruj rezistent la transfer L’Oréal.

Din ce ingrediente este făcut rujul rezistent la transfer de la L’Oréal?

Rujul rezistent la transfer de la L’Oréal este obținut cu ajutorul unei combinații de ingrediente, iar acestea sunt: pigmenți intenși de culoare, balsam ce favorizează intensitatea culorii, dar și acid hialuronic.

Formula care este îmbogățită cu pigmenții intenși de culoare oferă cele mai rezistente, vibrante, dar și opace culori și rezistă aproximativ 24 de ore fără a necesita nici cele mai mici retușări. Compoziția de până acum este îmbunătățită cu balsamul ce are ca scop intensificarea culorii, iar acidul hialuronic oferă culoarea perfectă și volum buzelor pentru 24 de ore.

Ce beneficii oferă acest ruj rezistent la transfer de la L’Oréal?

Ei bine, unul dintre cele mai bune rujuri rezistente la transfer oferă o culoare vibrantă, o culoare intensificată, dar și strălucitoare.

Cum se utilizează rujul rezistent la transfer de la L’Oréal?

Modul de folosire a acestui ruj rezistent la transfer nu este complicat deloc. Pașii pe care trebuie să îi urmați sunt foarte puțini, dar și foarte simpli. Tot ce trebuie să faceți este să vă exfoliaţi buzele înainte, pentru a înlătura pielea exfoliată. Apoi, aplicați un balsam de buze hidratant, bogat în vitamine, pentru a înmuia buzele și pentru a-i permite rujului să se așeze pe buze așa cum trebuie. Apoi, aplicați rujul rezistent la transfer și gata, look-ul vostru este fresh!

Pentru ca rujul să aibă un efect intens, puteți folosi un creion de buze, pentru a amplifica rezultatul final.

Ce păreri contra a primit rujul rezistent la transfer L’Oréal?

Rujul rezistent la transfer de la L’Oréal a fost caracterizat de câteva consumatoare ca având o culoare mult mai puțin pigmentată decât era spus, mult mai slabă și care se duce extrem de ușor. Rujul trebuie reaplicat, este sidefat și se strânge pe buze.

Ce gramaj are rujul rezistent la transfer de la L’Oréal?

Rujul rezistent la transfer de la L’Oréal are un gramaj de 26 de grame.

La ce preț poate fi achiziționat rujul rezistent la transfer de la L’Oréal?

Rujul rezistent la transfer de la L’Oréal poate fi achiziționat de pe site-ul oficial L’Oréal pentru suma de aproximativ 44 RON.

  1. Ruj rezistent la transfer Max Factor

Ruj rezistent la transfer Max Factor

Max Factor nu este doar numele unei mari firme de cosmetice, firmă ce este extrem de apreciată, dar și de căutată, ci este și numele celui care este numit „părintele machiajului”.

Sloganul pe care Max Factor îl are în prezent, și anume „Max Factor – brandul utilizat de stiliștii  celebrităților” aduce în fața oamenilor atât modul prin care s-a impus pe piață, cât și obiectivul pe care dorește să îl atingă.

Max Factor, cu ajutorul produselor cosmetice de calitate pe care le-a creat, a vrut să ofere o șansă unică fiecărei doamne sau domnișoare ce decidea să folosească aceste produse. Așadar, Max Factor a vrut să le facă pe cele care îi foloseau produsele să se simtă în modul în care se simțeau și marile vedete ale cinematografiei.

Al doilea ruj rezistent la transfer din top 10 rujuri rezistente la transfer este cel de la Max Factor.

Din ce ingrediente este făcut rujul rezistent la transfer de la Max Factor?

Acest ruj rezistent la transfer de la Max Factor este alcătuit din mai multe ingrediente, iar acestea sunt: isododecan, dimeticonă, trimetilsiloxisilicat, hectorită distearidimoniu, mica, hidroxid de aluminiu, sulfat de bariu, propilen carbonat, propilparaben, sucroză Policoton Seedate, colofoniu CI 77891, CI 73360, CI 77491, CI 19140, CI 15850, CI 77492, CI 42090, CI 77499, CI 73360, CI 75470, Ozokerite, Tocoferil Acetat, Cera Alba, Tocoferol, Tocoferil Acetat, Etilen Brassilat, Galil Propil, Propilparaben.

Ce beneficii oferă rujul rezistent la transfer de la Max Factor?

Este unul dintre puținele rujuri ce oferă buze pline, atrăgătoare, dar și apetisante, cu minimum de efort. Oricare ruj din gama de rujuri rezistente la transfer de la Max Factor vă ajută să faceți o impresie de-a dreptul memorabilă, dar și de efect. De asemenea, indiferent de nuanțele pe care le alegeți, culoarea va rezista pe buze întreaga zi și nu veți fi nevoite să vă tot retușați machiajul.

Cum trebuie să utilizați acest ruj rezistent la transfer de la Max Factor?

Pentru ca efectul final să fie cel pe care vi-l doreați, trebuie să urmați niște pași simpli.

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să vă exfoliați buzele. Ori folosiți un scrub, ori o periuță de dinți.

Al doilea pas este reprezentat de folosirea unui balsam de buze, balsam care va servi ca o bază.

Al treilea pas este reprezentat de aplicarea rujului rezistent la transfer de la Max Factor, lucru ce poate fi făcut după folosirea unui creion de buze (în funcție de preferințe).

Ce păreri contra a primit rujul rezistent la transfer de la Max Factor?

Culoarea rujului rezistent la transfer de la Max Factor a adus o mica problemă în rândul persoanelor care l-au achiziționat. Culoarea era cu sclipici, dar și mai deschisă sau mai închisă decât era prezentată pe ambalaj.

Ce gramaj are rujul rezistent la transfer de la Max Factor?

Rujul rezistent la transfer de la Max Factor are un gramaj de 6 ml.

La ce preț poate fi achiziționat rujul rezistent la transfer de la Max Factor?

Rujul rezistent la transfer de la Max Factor poate fi achiziționat cu suma de aproximativ 50 RON, acest lucru depinzând de magazinul din care doriți să îl cumpărați.

  1. Ruj rezistent la transfer Avon

Ruj rezistent la transfer Avon

Al treilea ruj rezistent la transfer din top 10 rujuri rezistente la transfer este cel de la Avon.

Avon este o firmă de origine americană ce a luat naștere în anul 1886. Această firmă confecționează machiaje, cosmetice, bijuterii, parfumuri.

Se poate găsi în peste 130 de țări, având încasări de sute de mii de dolari în fiecare lună.

Printre multitudinea de produse pe care firma Avon le comercializează se regăsesc și acele mult iubite rujuri rezistente la transfer.

Din ce ingrediente este făcut rujul rezistent la transfer de la Avon?

Rujul rezistent la transfer de la Avon este obținut cu ajutorul combinației reușite a mai multe ingrediente.

Aceste ingrediente sunt: Difenil dimethicone, mica, IPDI COPOLIMER, POLIETILEN, etilhexil metoxicinamat, STEARIL / PPG-3 eter miristilic DIMER dilinoleat, ozocherită, lanolină, NYLON-12, DI-PPG-3 eter miristilic ADIPAT, FENIL trimeticona, NYLON-12, poliizobutilenă Simmondsia chinensis (JOJOBA) SEED ULEI, polibutenă, poliizobutenă hidrogenată, FLUORPHLOGOPITE SINTETIC, VP / hexadecenă cOPOLIMER, CERA MICROCRISTALLINA, pentaeritritil TETRAISOSTEARATE, ETHYL MACADAMIATE, lauril Metacrilat / dimetacrilat reticulate, tocoferil, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ETHYLENE / PROPYLENE / stirenic SILICA DIMETHYL SILILAT, BOTYLEN / ETILEN / STYRENE COPOLYMER, parfum, TOCOFEROL, apă, PROTEIN HIDROIZIZAT DIN GRĂDINĂ, TOCOFEROL, BETAINE, TALC, ACID MALIC, [+/- CI 77120, CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 19140, CI 15985, CI 75470, CI 45380, CI 42090].

Ce beneficii oferă rujul rezistent la transfer de la Avon?

Firma de cosmetice Avon este cunoscută, dar și recunoscută pentru produsele de calitate pe care le are, chiar dacă prețul nu este unul foarte mare.

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Avon oferă mai multe beneficii, printre care putem enumera: o culoare persistentă a buzelor, acoperirea este medie înspre maximă, conținutul de SPF este 15, buzele nu se usucă și culoarea rezistă până la opt ore.

Ce păreri contra a primit rujul rezistent la transfer de la Avon?

Deși ingredientele, formula și textura rujului rezistent la transfer de la Avon promit niște efecte de necontestat, există și câteva păreri contra, opinii negative ce pot înclina balanța într-o altă direcție.

Conform spuselor persoanelor care au încercat mai multe rujuri rezistente la transfer de la Avon, textura acestora este una slabă, ce lasă de dorit. Rujurile rezistente la transfer de la Avon ce sunt deschise la culoare nu se văd foarte bine în momentul în care sunt aplicate, iar culoarea se strânge din când în când, în anumite zone.

Ce gramaj are rujul rezistent la transfer de la Avon?

Rujurile rezistente la transfer de la Avon se găsesc într-un ambalaj foarte practic și au un gramaj de aproximativ 20 de grame.

Ce preț are rujul rezistent la transfer de la Avon?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Avon pot fi achiziționate de pe site-ul lor sau din cataloagele Avon pentru prețul de 13 RON.

  1. Ruj rezistent la transfer MAC

Ruj rezistent la transfer MAC

MAC este o firmă de cosmetice care se află în topul celor mai bune companii din întreaga lume. Compania MAC are încasări de milioane de lei în fiecare an, doar de la noi din România, datorită produselor de calitate pe care le au.

MAC se remarcă prin noutate, diversitate, individualitate (produsele lor pot fi achiziționate de către toate doamnele și domnișoarele, indiferent de vârstă și culoarea pielii).

MAC vine de la Make-up Art Cosmetics, iar această companie a luat naștere datorită a doi fotografi care își doreau să existe niște produse cosmetice care puteau fi folosite special pentru pasiunea lor, și anume fotografia.

Din ce ingrediente este făcut rujul rezistent la transfer de la MAC?

Rujul rezistent la transfer de la MAC este alcătuit din mai multe ingrediente. Acestea sunt: capsaicină ( este un ingredient ce se obține din ardeiul iute, ingredient ce conferă buzelor efectul de volum, prin inflamarea într-o cantitate mică a acestora ), ceara și uleiul de ricin ( cele două formează baza oricărui ruj ), CI 45410, CI 45380, FENIL trimeticona, TOCOFEROL, apă, Tocoferil Acetat, Etilen Brassilat, acid hialuronic.

Ce beneficii oferă rujul rezistent la transfer de la MAC?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC se diferențiază de alte rujuri rezistente la transfer nu doar prin ingredientele din care sunt făcute, ci și datorită efectelor finale pe care le oferă.

Beneficiile oferite de rujurile rezistente la transfer de la MAC sunt următoarele: textura de calitate, ingredientele naturale și de foarte bună calitate, efectul final de cea mai înaltă calitate, aspectul plin, dar și natural al buzelor. Buzele nu au un aspect încărcat, iar aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC nu trebuie retușate peste zi. Indiferent de momentul în care doriți să folosiți aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC, ele se vor adapta perfect ținutei pe care vă hotărâți să o purtați.

Ce păreri contra a primit rujul rezistent la transfer de la MAC?

Colecția de rujuri rezistente la transfer de la MAC a primit câteva păreri contra, iar noi ți le vom prezenta în următoarele rânduri.

Una dintre recenziile negative împărtășite de persoanele care au cumpărat aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC este legată de prețul mult prea mare. Rujurile sunt scumpe și nu și le poate permite toată lumea.

Un alt dezavantaj pe care aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC îl au este reprezentat de senzația de buze uscate, dar și de culoare care se crapă.

De asemenea, rujul trebuie retușat din când în când, lucru ce contrazice beneficiile care ne tot erau prezentate.

Ce gramaj are rujul rezistent la transfer de la MAC?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC au un gramaj de doar 3 grame.

La ce preț se găsesc rujurile rezistente la transfer de la MAC?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la MAC pot fi achiziționate de pe site-ul lor, dar și din magazinele MAC, pentru suma de 94 RON.

  1. Ruj rezistent la transfer de la Astor

Ruj rezistent la transfer de la Astor

Compania Astor a fost lansată în anul 1952 şi a reuşit să se impună pe piaţă folosindu-se de dorinţa femeilor de a ţine pasul cu moda.

Numele brandului este dat de numele de familie al unei familii germane, Astor. Timp de 60 de ani, firma Astor s-a remarcat prin produse de calitate care au oferit rezultate mult peste cât se preconiza. Brandul continuă în aceeaşi direcție şi în zilele noastre devenind, astfel, unul dintre liderii europeni din domeniul cosmeticii.

Pentru ca succesul brandului să nu se termine, iar calitatea produselor să fie mai bună pe zi ce trece, compania a angajat un consilier fashion şi artistic, Heidi Klum. Datorită ei, dar şi echipei de angajați, Astor are cosmetice de invidiat şi care reușesc să se adapteze fiecărui tip de piele.

Din ce ingrediente este făcut rujul rezistent la transfer de la Astor?

Colecţia de rujuri rezistente la transfer de la Astor este obţinută cu ajutorul mai multor ingrediente, iar acestea sunt: CI 77491, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, Tocoferil Acetat, Galil Propil, Propilparaben, CI 75470, Ozokerite, DI-PPG-3 eter miristilic ADIPAT, TOCOFEROL, apă, CI 77492, CI 73360, CI 15985, CI 75470.

Ce beneficii oferă aceste rujuri rezistente la transfer de la Astor?

Rujurile rezistente la transfer de la Astor nu sunt considerate degeaba unele dintre cele mai bune de pe piaţă şi demonstrează că îşi merită din plin acest titlu.

Iată câteva beneficii pe care aceste rujuri rezistente la transfer de la Astor le oferă doamnelor şi domnișoarelor care decid să le folosească, indiferent dacă este prima oară sau nu.

Dacă veți folosi aceste rujuri rezistente la transfer de la Astor, veți avea buze pline de culoare, pigmentul va rezista 16 ore, buzele vor fi strălucitoare, sunt uşor de purtat şi se aplică la fel de uşor.

Ce păreri contra a primit rujul rezistent la transfer de la Astor?

Printre toate avantajele enumerate de către brandul Astor nu sunt toate lucrurile aşa cum par. După aplicare, buzele se vor usca puţin, iar culoarea va trebui împrospătată, deoarece nu va ţine 16 ore, aşa cum era spus.

De asemenea, nu este la fel de cremos pe cât ar trebui şi, după câtva timp, se vor forma cojițe pe buze.

Ce gramaj au aceste rujuri rezistente la transfer de la Astor?

Rujurile rezistente la transfer de la Astor se găsesc într-un ambalaj cu un gramaj de 7 ml.

La ce preţ poate fi achiziţionat rujul rezistent la transfer de la  Astor?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Astor pot fi cumpărate pentru suma de aproximativ 25 RON sau, chiar şi mai mult, lucru ce depinde de magazinul din care veţi achiziţiona.

  1. Ruj rezistent la transfer de la Pupa

Ruj rezistent la transfer de la Pupa

Pupa Milano este un brand de cosmetice de origine italiană, înființat în anul 1975, în Milano.

Compania comercializează tot ceea ce şi-ar dori o femeie sau o domnișoară în materie de frumusețe: fonduri de ten, pudre, blush, tuş de ochi, fard de sprâncene sau pentru pleoape, rimel, rujuri. Printre rujurile de la această companie foarte bine cunoscută, acum vă voi vorbi de acele faimoase rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano.

Din ce ingrediente sunt făcute aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano?

Rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano au în componenţă foarte multe ingrediente, iar acestea sunt: Pentaeritritil TETRAISOSTEARATE, poligliceril-3 diizostearat, octildodecanol, POLIETILEN, octildodecil STEAROIL STEARAT, POLIETILEN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRISTALINĂ WAX), DIISOSTEARYL MALATE, fosfolipidele, polibutenă, ceara de albine SINTETIC, hialuronat de sodiu, Euphorbia cerifera (CANDELILLA) CEARA, ACID HIALURONIC, SODIU condroitină, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, TOCOFEROL, Portulaca pilosa EXTRACT, tripeptidică-29, Palmitoyl tripeptidică-38, cetearil etilhexanoatul, ANEMARRHENA ASPHODELOIDES ROOT EXTRACT, poliizobutenă hidrogenată, HDI / trimetilol HEXYLLACTONE reticulați, dietilhexil SYRINGYLIDENEMALONATE, SORBITAN izostearat, SILICA, caprilic / capric, sucroza COCOA, IONANĂ ALFA-ISOMETHILĂ, PARFUM, LIMONENĂ, LINALOOL.

De asemenea, formula din care sunt făcute aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano conţine ingredientul activ numit Volufiline, ingredient ce reprezintă un extract vegetal obţinut din gardenia de origine asiatică. Acest ingredient activ oferă volum ţesuturilor, dar şi reduce liniile fine.

Acidul hialuronic, un alt ingredient ce este prezent în rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano ajută nivelul de hidratare să rămână acelaşi, creşte fermitatea buzelor, dar şi plenitudinea lor.

Ce beneficii au aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano?

Rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano aduc beneficii imense doamnelor şi domnişoarelor care decid să le folosească, deoarece nu vor regreta alegerea făcută atunci când le-au cumpărat.

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano au o culoare pigmentată, bogată, defineşte foarte bine buzele, cu o precizie de invidiat, şi le face mai luminoase.

Un plus pe care aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano le au este faptul că, dacă sunt folosite timp de șapte zile în mod consecutiv, buzele vor fi mult mai hidratate, dar şi vizibil mai voluminoase.

Datorită texturii cremoase şi confortabile pe care o au rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano, culoarea se va aşeza pe buze într-un mod uniform şi va oferi o luminozitate spectaculoasă.

Alte beneficii ale acestor rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano:  rujurile sunt hipoalergenice, sunt testate dermatologic, nu conţin parabeni.

Ce păreri contra au primit aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano nu au primit prea multe păreri negative de la utilizatori, deoarece au o calitate satisfăcătoare. Singurul lucru pe care l-au reclamat doamnele şi domnişoarele care au încercat aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano este faptul că anumite nuanţe, după o anumită perioadă de la aplicare, îşi pierdeau puţin din consistenţă.

O mică parte din doamnele şi domnişoarele care au încercat aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano au remarcat faptul că ajung să se strângă în colţurile buzelor, lucru ce creează o foarte mică stare de disconfort.

Ce gramaj au aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano?

Rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano au un gramaj de aproximativ 7 g.

La ce preţ pot fi achiziţionate aceste rujuri rezistente la transfer de la Pupa Milano?

Rujurile rezistente la transfer de la Pupa Milano pot fi achiziţionate pentru suma de 46 L.

  1. Ruj rezistent la transfer Sephora

Ruj rezistent la transfer Sephora

Sephora este un brand foarte cunoscut de cosmetice, care a luat naştere în anul 1970, în Franţa. Fondatorul acestei companii este Dominique Mandonnaud, a cărui misiune este aceea de a oferi doamnelor şi domnişoarelor care iubesc machiajele cosmeticele cele mai bune, dar şi cele mai de calitate.

Brandul Sephora are magazine în întreaga lume şi aduce în trusa de machiaj a oricărei împătimite a acestui capitol cele mai bune produse din toată industria.

Sephora se laudă cu mai multe produse, printre care putem aminti: farduri, parfumuri, fonduri de ten, pudre, concelear, baze de machiaj, dar şi nelipsitele rujuri rezistente la transfer.

Rujurile rezistente la transfer pe care vi le voi prezenta sunt cele din Sephora Collection.

Din ce ingrediente sunt alcătuite rujurile rezistente la transfer de la Sephora?

Toate aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora sunt alcătuite din mai multe produse. Iată care sunt acestea: parfum, ceară de albine, apă, acid hialuronic, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, DIISOSTEARYL MALATE, LIMONENĂ, CI 77491, TOCOFEROL, Euphorbia cerifera (CANDELILLA) CEARA, octildodecil STEAROIL STEARAT, dietilhexil, CI 77492, CI 73360, poliizobutenă hidrogenată, CI 15985, CI 75470, ulei de avocado.

Ce beneficii au aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora garantează doamnelor şi domnişoarelor un look impecabil, un look ce va fi invidiat de toată lumea.

Conform persoanelor care au creat aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora, buzele vor fi îmbrăcate în nişte culori irezistibile care vor atrage orice privire asupra doamnelor şi domnişoarelor care le poartă.

Rujurile rezistente la transfer de la Sephora au o rezistenţă îndelungată, fapt ce vă garantează că nu trebuie să vă retuşaţi machiajul.

De asemena, cu o foarte mare uşurinţă se poate remarca textura lor fină, dar şi pigmentată şi cremoasă. Buzele vor deveni mai catifelate şi, prin aplicare acestor rujuri rezistente la transfer de la Sephora, le veţi da o formă mult mai accentuată.

Ce păreri contra au primit aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora au primit şi păreri negative, ca orice alt produs, indiferent de natura sa.

Aşadar, iată ce au spus doamnele şi domnişoarele în legătură cu aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora: culoarea se strânge, mai ales în colţurile buzelor, textura usucă buzele, iar, în unele locuri, pare că rujul se crapă.

Totodată, aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora dau senzaţia unor buze grele, încărcate, chiar dacă aplicaţi un singur strat de culoare, şi acela fiind foarte subţire.

Ce gramaj au aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora se găsesc într-un ambalaj de 6 ml.

Cât costă aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora?

Cu toţii ştim că produsele de la Sephora au un preţ destul de mare şi nu îşi permite toată lumea să le achiziționeze. Însă, aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora sunt o excepție de la regulă.

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Sephora pot fi achiziţionate din magazinele Sephora sau online, pentru preţul de doar 60 RON.

  1. Ruj rezistent la transfer Revlon

Ruj rezistent la transfer Revlon

Revlon este o firmă de cosmetice care a fost înființată în anul 1932, în SUA.

Brandul are o mulţime de produse: de la fonduri de ten, la ultima culoare de ruj la care te puteai gândi.

Din ce ingrediente sunt alcătuite aceste rujuri rezistente la transfer de la Revlon?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Revlon sunt alcătuite dintr-o multitudine de ingrediente, iar acestea sunt: apă, parfum, acid hialuronic, ceară de albine, TOCOFEROL, cetearil etilhexanoatul, CI 45380, poliizobutenă hidrogenată, CI 75470, dietilhexil SYRINGYLIDENEMALONATE, DIISOSTEARYL MALATE, CI 73360, CI 15985, Ozokerite, ACID MALIC.

Ce beneficii oferă aceste rujuri rezistente la transfer de la Revlon?

Toate nuanţele acestor rujuri rezistente la transfer de la Revlon au în comun un singur lucru: beneficiile pe care le oferă.

Buzele sunt mai pline, culorile rujurilor rezistente la transfer de la Revlon dau senzaţia naturalului. De asemenea, buzele par mai pline, mult mai cărnoase şi rujurile îţi garantează că vei atrage toată atenţia asupra ta.

De asemenea, culoarea se aşază perfect pe buze, iar efectul final va fi unul de impact.

Ce păreri contra au primit rujurile rezistente la transfer de la Revlon?

Deşi descrierea produsului este una amplă, dar şi una care promite multe, în realitate, efectele finale sunt altele.

Bazat pe spusele doamnelor şi domnişoarelor care au încercat aceste rujuri rezistente la transfer de la Revlon, după câtva timp de la aplicare, nuanţa se strânge şi dă senzaţia că se usucă.

Ce gramaj are rujul rezistent la transfer de la Revlon?

Rujul rezistent la transfer de la Revlon are un gramaj de 3 ml.

Cât costă rujul rezistent la transfer de la Revlon?

Rujul rezistent la transfer de la Revlon se poate achiziţiona pentru suma de aproximativ 25 RON sau chiar mai mult, în funcţie de magazinul online de unde doriţi să îl achiziţionaţi.

  1. Ruj rezistent la transfer Maybelline

Ruj rezistent la transfer Maybelline

Maybelline este o firmă de cosmetice ce îşi are sediul în SUA, New York. Brandul a luat naştere în anul 1915, iar organizația-mamă, cum se spune, este nimeni alta decât L’Oréal.

Maybelline New York, acesta fiind numele întreg al brandului, a adus în vitrinele magazinelor de cosmetice unele dintre cele mai bune produse, acest lucru fiind garantat de multitudinea de păreri pozitive primite de la doamnele şi domnişoarele care au încercat produsele acestui brand internațional.

Produsele create de această companie sunt foarte multe şi putem enumera printre ele nelipsitele fonduri de ten, pudrele ce ajută ca machiajul să se fixeze, rimelul, care a fost primul produs al acestui brand, iluminatorul, însă acestea nu sunt toate.

Produsul de machiaj pe care vi-l vom prezenta în următoarele rânduri este nimeni altul decât rujul rezistent la transfer de la Maybelline.

Din ce ingrediente sunt fabricate aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York?

Ca orice ruj, indiferent de culoarea sau natura sa, ingredientele din care se obţine sunt foarte multe, iar noi le avem prezenta. Aşa că, iată ingredientele din care sunt făcute aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York: parfum, acid hialuronic, apă, ceară de albine, pigmenţi pentru culoare, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, DIISOSTEARYL MALATE, CI 19140, CI 15985, IONANĂ ALFA-ISOMETHILĂ, Palmitoyl tripeptidică-38, CI 15985, CI 75470, Ozokerite, DI-PPG-3 eter miristilic ADIPAT, DIISOSTEARYL MALATE, LIMONENĂ, CI 77491, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, Pentaeritritil TETRAISOSTEARATE, octildodecanol, IONANĂ ALFA –ISOMETHILĂ.

De ce păreri negative a avut parte colecţia de rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York?

Ca orice ruj, chiar dacă părerile bune sunt cele care domină, indiferent dacă vin din partea doamnelor şi domnişoarelor care le-au cumpărat sau dacă vin din partea celor care le-au făcut, orice produs are parte şi de recenzii negative. Aşa că, iată-le:

Conform recenziilor date de persoanele care au achiziţionat aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline, unele dintre ele au o textură destul de fluidă, lucru ce îngreunează uscarea compoziţiei şi așezarea acesteia pe buze într-un mod perfect.

Totodată, la câtva timp după aplicare, aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York încep să usuce buzele, lucru care nu este tocmai plăcut.

Ce gramaj au aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York se găsesc într-un ambalaj de 5 ml.

La ce preţ pot fi achiziţionate aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Maybelline New York pot fi achiziţionate pentru suma de aproximativ 30 RON sau chiar mai mult, acest lucru depinzând de magazinul din care doriţi să achiziţionaţi produsul.

  1. Ruj rezistent la transfer Chanel

Ruj rezistent la transfer Chanel

Chanel este un brand foarte mare, extrem de cunoscut, dar şi extrem de apreciat de către toţi cei care îi folosesc produsele.

Brandul Chanel a luat naştere în secolul al XX-lea, cea care i-a dat naştere fiind Coco Chanel, o femeie considerată extrem de influentă în acea perioadă.

Ceea ce i-a făcut pe mulţi să încerce produsele de la acest brand nu sunt doar hainele sau accesoriile, precum gențile sau şepcile, pantofii sau tot felul de bijuterii, ci au fost şi cosmeticele.

Brandul Chanel are propria linie de cosmetice de o calitate foarte înaltă, o calitate recunoscută pe planul internațional şi care satisface un număr destul de mare de doamne şi domnișoare care le achiziționează produsele.

Chanel are fonduri de ten, pudre, truse de farduri, parfumuri, rimel, tuş şi multe altele. Printre produsele celor de la Chanel se numără şi personajul principal al acestui articol, şi anume, rujul rezistent la transfer.

Brandul internaţional Chanel are o gamă exclusivistă de rujuri rezistente la transfer, rujuri ce dau un aer de feminitate şi eleganţă în orice moment, oricărei doamne sau domnișoare.

Din ce ingrediente sunt făcute aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel sunt alcătuite din mai multe ingrediente, ingrediente ce dau acest aspect final mult invidiat şi greu de trecut cu vederea.

Ingredientele din care sunt obţinute aceste rujuri rezistente la transfer sunt: apă, parfum, ceară de albine, pigmenţi pentru a da culoarea, acid hialuronic, CI 77491, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, Palmitoyl tripeptidică-38, cetearil etilhexanoatul, , SORBITAN izostearat, SILICA, caprilic / capric, HDI / trimetilol HEXYLLACTONE reticulați, Pentaeritritil TETRAISOSTEARATE, poligliceril-3 diizostearat, ETHYL MACADAMIATE, lauril Metacrilat / dimetacrilat reticulate, CI 77891, CI 73360, CI 19140, CI 15850, CI 73360, CI 75470, Ozokerite, Tocoferil Acetat.

Ce beneficii au aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel?

Gama de rujuri rezistente la transfer de la Chanel aduce o multitudine de beneficii doamnelor şi domnişoarelor care decid să o folosească, iar, printre acestea, putem enumera: o nuanţă extrem de pigmentată, nuanţă ce iese în evidenţă foarte uşor, buze mult mai pline, mai cărnoase, aspect natural, fără a încărca buzele.

De asemenea, culoarea persistă foarte mult timp, fără să fiţi nevoite să faceţi nici cele mai mici retuşări.

Ce păreri contra a primit produsul?

Singura părere contra pe care a primit o produsul este reprezentată de preţul mult prea mare pe care îl au aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel, deoarece numelui brandului a reuşit să se impună peste tot.

Ce gramaj au aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel au un gramaj de aproximativ 4 g.

La ce preţ pot fi achiziţionate aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel?

Aceste rujuri rezistente la transfer de la Chanel au un preţ destul de piperat, acesta fiind motivul pentru care există şi părerile contra.

Preţul este unul de aproximativ 40 de dolari, lucru ce îl face greu de achiziţionat de o mare parte de persoane…

Aşadar, pentru a evita neplăcerea de a folosi un produs cosmetic contrafăcut, vi se recomandă să achiziţionaţi aceste rujuri rezistente la transfer de pe site-urile lor şi vă veți asigura că aveţi produsele originale şi de calitate.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..