Home Compatibilitate zodii Revine Mercur retrograd, de data asta în zodia Gemeni! Fenomenul astrologic pune la punct anumite zodii

Revine Mercur retrograd, de data asta în zodia Gemeni! Fenomenul astrologic pune la punct anumite zodii

de Clair
Revine Mercur retrograd, de data asta in zodia Gemeni

Berbecii vor face un împrumut bancar, taurii vor intra în posesia unei moșteniri, iar racii vor putea să recuperezele sumele de bani pierdute.

Berbec
Berbecii vor face un împrumut bancar și vor reuși să ajungă la zi cu toate cheltuielile. Aceștia vor pune la punct foarte multe din lucrurile pe care le aveau de făcut.

Taur
Taurii vor intra în posesia unei moșteniri care le-a fost promisă în urmă cu ceva timp. Persoana care le va oferi moștenirea o va face drept recompensă pentru ajutorul pe care i l-au acordat de-a lungul timpului.

Gemeni
Gemenii vor trebui să fie atenți la sumele de bani pe care le vor da pe anumite cadouri în perioada următoare. Chiar dacă aceștia vor să le mulțumească anumitor persoane prin intermediul gestului, trebuie să gestioneze mai bine banii.

Rac
Leii vor putea să recupereze sumele de bani pierdute, după ce vor face anumite sacrifici. Aceștia vor aborda situația într-un mod diferit și vor vedea că vor ieși câștigători.

Leu
Leii se vor gândi la modalități profitabile prin care își pot înmulți banii, deoarece vor să aibă mai multe venituri lunar. Aceștia vor să-și depășească actuala condiție și au nevoie de câteva idei foarte bune.

Fecioară
Fecioarele vor trece peste problemele economice în momentul în care și vor schimba locul de muncă. Nativii se vor îndrepta către ceva mai bine plătit, lucru ce le va aduce confortul de care aveau nevoie.

Balanță
Balanțele vor împrumuta o persoană apropiată cu o sumă de bani atunci când aceasta le va cere. Nativii nu vor sta pe gânduri și vor ajuta cu tot ceea ce pot.

Scorpion
Scorpionii vor depăși problemele economice în momentul în care vor fructifica ceea ce știu ei să facă cel mai bine. Aceștia se vor bucura de reușite chiar mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Nativii vor vedea că și-au făcut griji pentru o perioadă care s-a încheiat, deoarece, de acum înainte, totul va merge foarte bine.

Săgetător
Săgetătorii vor reuși să depășească și ei problemele economice, în momentul în care vor cere ajutorul unei persoane apropiate. Aceștia vor vedea că s-au temut degeaba, deoarece rezolvarea este pe drum.

Capricorn
Capricornii vor decide să facă o investiție profitabilă, însă sunt sfătuiți să mai aibă răbdare. Aceștia nu trebuie să se arunce cu capul înainte, deoarece încă nu cunosc toate detaliile. Nativii vor continua să învețe despre ceea ce vor să facă de la persoanele care sunt deja în acest domeniu.

Vărsător
Vărsătorii vor reuși să primească o promovare la locul de muncă, lucru ce le va aduce mai mulți bani lunar. Aceștia vor reuși să fie răsplătiți pentru toata munca pe care au depus-o până în prezent.

Pești
Peștii vor scăpa de problemele economice în momentul în care vor regândi modul în care își cheltuie banii. Aceștia vor asculta de sfaturile pe care le vor primi și vor începe să fie mult mai economi.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..