Home Stiri mondene Rona Hartner, mesaj disperat: „Vă rog să vă rugați pentru mine!”

Rona Hartner, mesaj disperat: „Vă rog să vă rugați pentru mine!”

de negriuelena

Rona Hartner trece printr-o perioadă cumplită, după ce a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului. De atunci, aceasta luptă din toate puterile în încercarea de a învinge această boală teribilă.

În luna februarie a acestui an, îndrăgita artistă a ajuns de urgență la un spital din România, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale de extirpare a unei tumori cancerigene aflată la colon.

Coșmarul însă nu s-a terminat, deoarece a fost ulterior nevoită să meargă în Franța, pentru a urma un tratament de specialitate bazat pe chimioterapie. Pe 15 aprilie a suferit încă o operație, de data aceasta medicii montându-i un cateter.

Rona Hartner a postat pe contul său de Facebook un mesaj video în care le-a explicat fanilor care este situația, precizând faptul că era obosită după prima ședință de chimioterapie, dar, cu toate acestea, încerca să se mențină optimistă.

„Sunt la prima ședință chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Hai să vă arăt câte milioane de chimio am luat deja. Toate astea le-am halit de azi de dimineaţă. Și sunt cam obosită după prima ședință.

Dar iau tot felul de sucuri, beau apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste”, a spus Rona Hartner în mesajul respectiv.

Aceasta a continuat, făcând apel la toți cei care o apreciază să se roage pentru ea, întrucât reacțiile organismului în urma chimioterapiei nu erau tocmai bune.

„Vă rog să vă rugați pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult ”, a adăugat aceasta…

„Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugați pentru mine. Este o încercare, iarăşi. E clar! Chimioterapia nu e ușoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franța. Rugaţi-vă pentru mine! Mulțumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare!”, și-a încheiat Rona Hartner mesajul.

Sursa: radiosimplu.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies