Home Stiri mondene S-a aflat cu cine seamănă fata Ginei și a lui Smiley

S-a aflat cu cine seamănă fata Ginei și a lui Smiley

de Clara

Zilele trecute, Smiley a intrat live în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cele mai frumoase momente pe care le trăiește în prezent. Acesta a vorbit despre rolul de tată, dar și despre cât sunt de fericiți atât el, cât și Gina, pentru că au devenit părinți.

„Sunt fix în camera fetiţei, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit-o niciodată în viaţa noastră.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa, o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău, îţi dai seama că, până în acel moment, nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

În urmă cu ceva timp, surse apropiate artistului au mărturisit că acesta a decis să ia o pauză de la cariera sa pentru a se implica în creșterea micuței sale.

„Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, au declarat persoane apropiate proaspătului tătic, potrivit ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies