Home Stiri mondene S-a aflat! Iată motivul pentru care Andra a părăsit „Vocea României”!

S-a aflat! Iată motivul pentru care Andra a părăsit „Vocea României”!

de negriuelena

Începând din toamna acestui an, Andra nu va mai face parte din juriul de la Vocea României, aceasta fiind înlocuită de Horia Brenciu.

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii artistei, care nu au înțeles de ce a plecat de la acest show de talente, cu atât mai mult cu cât niciun reprezentant al postului de televiziune Pro TV nu a oferit, în mod oficial, o explicație în acest sens.

Însă, de curând, a ieșit la iveală motivul pentru care Andra a părăsit această emisiune după numai un sezon în care a avut rolul de antrenoare. Conform Cancan, există un contract ce nu a suportat amânare. Se pare că Andra a semnat cu firma Carrefour un contract pe doi ani pentru un turneu național, iar în ziua când este programată finala emisiunii Vocea României, chiar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, artista trebuie să susțină un concert în Cluj-Napoca, în fața a circa 7.000 de persoane care au achiziționat deja biletele. Cum au existat suprapuneri între cele două programe, de care a aflat prea târziu, Andra s-a văzut nevoită să renunțe la colaborarea cu Vocea României, mai ales că acesta i-ar fi ocupat foarte mult timp și nu ar fi ajuns să onoreze concertele respective.

Potrivit Cancan, producătorii de la Vocea României ar fi fost anunțați de Andra că va colabora cu ei doar un an, dar, cu toate acestea, au încercat să o convingă să mai rămână și pentru sezonul următor, renegociind chiar și salariul acesteia, oferindu-i o sumă mai mare. Artista însă nu a putut abandona turneul național organizat de Carrefour, pentru a nu îi dezamăgi pe fanii care au cumpărat deja biletele și care vin din diferite zone ale țării pentru a o vedea și asculta live.

Deși nu va mai face parte din echipa de la Vocea României, telespectatorii o pot urmări pe Andra în continuare în show-ul Românii au talent.

Pro TV a făcut public anunțul că Horia Brenciu se va întoarce la Vocea României, după cinci ani. Filmările celui de-al nouălea sezon al acestei emisiuni vor începe în curând…

„Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, este mesajul postat de Pro TV pe site-ul oficial al emisiunii Vocea României.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies