Home Stiri mondene S-a aflat! Motivul real pentru care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

S-a aflat! Motivul real pentru care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

de negriuelena

După incidentul care a avut loc zilele trecute, în care impresarul Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa, antrenorul Astra Giurgiu, au început să apară zvonuri cu privire la motivul real care a stat la baza acestuia.

Episodul a avut loc pe stadion, iar în mass-media au apărut mai multe imagini controversate cu momentul în care Anamaria Prodan l-a agresat pe Dan Alexa, imagini ce au devenit virale.

S-a speculat de mai multe ori că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională, cu atât mai mult cu cât soțul frumoasei vedete își petrece majoritatea timpului în Dubai. O mulțime de persoane se întreabă dacă nu cumva lovitura pe care i-a aplicat-o antrenorului a fost din gelozie. Cu toate acestea, cei doi susțin că nu sunt decât parteneri de afaceri. Anamaria Prodan a negat de fiecare dată când a fost întrebată dacă are o relație de natură intimă cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan a oferit o explicație pentru cele întâmplate.

„De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă și vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că îmi ia fața Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.

Surse din anturajul acesteia au relatat faptul că cei doi au trecut cu bine peste incident și s-au împăcat.

„Anamaria nu are ce să mai spună despre ce s-a întâmplat. Ea şi Dan s-au şi împăcat. Discuțiile dintre ei nu au legătură cu femeile, ci sunt strict legate de fotbal. Dacă nu erau despre lucruri profesionale nu le-ar fi purtat în vestiar, de faţă cu cei din echipă. Au avut ceva de împărţit despre nişte jucători şi s-a ajuns aici. Regretă că a purtat aceste discuţii şi a avut această reacţie într-un astfel de loc, de faţă cu ceilalţi”, au povestit sursele respective pentru Click!

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies