Home Compatibilitate zodii Se termină cu ghinionul din Septembrie pentru 6 zodii. Luna septembrie va fi una plină de peripeții

Se termină cu ghinionul din Septembrie pentru 6 zodii. Luna septembrie va fi una plină de peripeții

de Clair
Se termina cu ghinionul din Septembrie pentru 6 zodii

Luna septembrie va fi una plină de peripeții pentru nativii zodiacului. Mai exact, nativii Pești dezmint o iluzie, nativii Balanță sunt temperamentali și riscă să spună lucruri pe care le vor regreta mai târziu, iar nativii Taur trăiesc experiența unei investiții neinspirate, riscând totul. Iată cum se prezintă luna septembrie pentru zodii!

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna septembrie nu va fi una foarte bună pe planul social. Vă certați cu un apropiat sau pierdeți un prieten însă orgoliul vă stă în cale să vă împăcați, iar asta vă dă puțin viața peste cap.

Taur. Ghinionul nativilor Taur vine din faptul că s-au luat după o anumită persoană și au riscat făcând o investiție care se pare că este una total neinspirată însă, din nefericire, nu mai pot da înapoi să își recupereze banii.

Gemeni. În luna septembrie, șansele să existe tensiuni între nativii Gemeni și partenerii acestora sunt destul de crescute. Incertitudinile și îndoielile vor fi cele care sădesc diverse disensiuni și neînțelegeri.

Rac. În cazul nativilor Rac, luna septembrie va fi guvernată de haos. Oricât de mult vor căuta să își pună viața în ordine, nu vor reuși, deoarece o avalanșă de sarcini profesionale le va da viața peste cap.

Leu. În ceea ce îi privește pe nativii Leu, luna septembrie nu va fi una prea norocoasă din punct de vedere profesional. Lucrurile nu vor merge așa cum ați planificat, astfel că cel mai bine ar fi să amânați orice plan de investiție.

Fecioară. Luna septembrie este destul de ghinionistă și pentru nativii Fecioară, în măsura în care aceștia nu vor fi atenți la lucrurile pe care le spun altor oameni. Nu este o perioadă bună pentru a da sfaturi sau povețe.

Balanță. Temperamentul coleric le va da bătăi de cap nativilor Balanță în luna septembrie. Dacă nu vă comportați cu grijă, riscați să pierdeți persoane apropiate cu care vă va fi foarte greu să reîntregiți relațiile.

Scorpion. De asemenea, și nativii Scorpion se vor afla într-o dispoziție foarte proastă care va pune bariere de comunicare între ei și persoana de cuplu. Episoadele de irascibilitate vă vor copleși până și pe dumneavoastră, dacă nu vă controlați.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia încep toamna cu stângul, având în vedere domeniul profesional. Veți întâmpina mai multe obstacole, iar asta vă va descuraja pe planul emoțional și pe cel al performanțelor.

Capricorn. Luna septembrie va fi una foarte dificilă și pentru nativii Capricorn. Acestora le va fi foarte greu să se încadreze în timp, iar asta le va da bătăi de cap, mai ales când va veni vorba de a fi punctuali sau a respecta termenele-limită.

Vărsător. Ghinionul nativilor Vărsător va sta în nepriceperea acestora de a-și valorifica timpul în propriul interes. Aceștia vor beneficia de foarte mult timp liber însă tentația de a procrastina și a pierde timpul își va lăsa amprenta asupra rezultatelor pe care le vor avea…

Pești. Nativii Pești vor trăi o dezamăgire în planul sentimental, iar asta îi va da peste cap. Mai exact, se poate să descoperiți că o persoană pe care ați cunoscut-o și care vă era dragă nu este așa cum vi s-a descris.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..