Home Stiri mondene Serban Huidu a vorbit despre scandalul de la Acces Direct. Despre cine a zis ca e “libidinos” si “jeg uman”

Serban Huidu a vorbit despre scandalul de la Acces Direct. Despre cine a zis ca e “libidinos” si “jeg uman”

de Arseni Ana
Serban Huidu a vorbit despre scandalul de la Acces Direct. Despre cine a zis ca e libidinos si jeg uman

Vestea ca asistenta de la emisiunea Acces Direct si-a dat demisia a ajuns si la urechile lui Serban Huidu. Acesta se pare ca a fost impresionat de gestul tinerei domnisoare, asa i-a acordat atentie pe blogul personal.

Ce spune Serban Huidu despre gestul lui Emily Burghelea de a-si da demisia in direct din cadrul emisiunii moderate de Mirela Vaida.

„Am remarcat, acum câteva lui, o duduiţă veselă ce nu avea nici în clin şi nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată, emisiunea se numeşte Acces Direct, iar juna -Emily”, a scris pe blogul personal, Serban Huidu.

„Rolul său era complet benign: prezenta nişte produse publicitare şi din când în când îi dădea replică matroanei Mirela. Totul s-a schimbat când amărâta aia de Vulpiţa a venit vânătă şi i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily a cedat. Şi a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”, a mai scris Huidu.

Serban Huidu a vorbit despre scandalul de la Acces Direct. Despre cine a zis ca e libidinos si jeg uman

Serban Huidu a comparat situatia lui Emily Burghelea cu un caz juridic din Romania, in care Tudorel Toader i-a acordat recurs compensatoriu unui violator care a incediat o fata de 17 ani.

„Să vă fie ruşine celor ce acceptaţi violenţa de orice fel. Dacă poliţiştii, la care a depus plângere fata de 17 ani, îşi făceau treaba şi nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescenta nu era incendiată. Dacă un jeg uman ca Tudoriel Toader nu ar fi fost o slugă de c… şi nu ar fi trecut recursul compensatoriu, jigodia care i-a dat foc fetei nu ar fi fost eliberat. Eşti mai vinovat decât animalul ăla, Tudoriele. Noi nu facem ca Emily. Lăsăm capul în jos şi ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem laşi şi sfidători. Cel mai bun exemplu este colegul de la Antena al lui Emily: Bendeac. Ăla care râdea cu gura până la urechi de povestirile groaznice prin care a trecut o fată.

Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să ştii că noi te aplaudăm pentru gestul tău”, a mai scris Serban Huidu.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies