Home Stiri mondene Simona Gherghe vorbește despre greutățile întâmpinate după prima naștere

Simona Gherghe vorbește despre greutățile întâmpinate după prima naștere

de Buinoschi Andreea

Simona Gherghe și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat timp de trei luni, după prima naștere. Aceasta a recunoscut cât i-a fost de greu, dar și că a reușit să se pună pe picioare, cu ajutorul celor din jur.

„Primele trei luni dupa nastere au fost cele mai grele. Eram ca-ntr-un tunel in care bajbaiam iesirea. Obosita, cu toate fricile din lume, de multe ori m-am simtit izolata si neinteleasa. Apoi, usor, usor, s-a facut lumina. Si greul a devenit simplu. Luni intregi, intram pe Facebook doar ca sa vad ce mai scriu si alte mame, asa, ca mine, la inceput de drum. Caci nu mai eram singura… Campania asta e exact despre nevoia mamelor de a fi intelese si ajutate. Cu empatie si dragoste. Odata cu un bebelus se naste si o mama, iar ea are nevoie de sprijin!”, a fost mesajul postat de Simona Gherghe, pe contul său de Facebook.

„Eu pe al treilea nu-l mai fac. Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la Antena 1 a mai povestit un episod greu din viața sa, atunci când cel de-al doilea copil a veni acasă: „Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneor”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies