Home Stiri mondene Simona Halep spune dacă Toni Iuruc o încurajează să renunțe la tenis

Simona Halep spune dacă Toni Iuruc o încurajează să renunțe la tenis

de Clara

Simona Halep este, oficial, soția lui Toni Iuruc din septembrie 2021. Recent, sportiva a vorbit despre relația lor, menționând că partenerul său o susține necondiționat.

„La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia, la fel. Echipa mea îmi spune că în continuare sunt suficient de bună încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun, pentru că ştiu că mai am o şansă”, a spus Simona Halep pentru cei de la elle.ro.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an, mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă.

Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată, merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare, pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă, merg acolo și îmi revin…

Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la patru ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva. Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi”, a spus sportiva în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Barbara Schett, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies