Home Stiri mondene Gabriela Cristea, despre modul în care slăbește în urma nașterii: „Mulți mi-au sărit în cap”

Gabriela Cristea, despre modul în care slăbește în urma nașterii: „Mulți mi-au sărit în cap”

de negriuelena
loading...

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit de curând cum reușește să slăbească după ce a născut. Invitată într-o emisiune TV, aceasta a oferit detalii în legătură cu modul în care pierde în greutate și încearcă să revină la silueta pe care a avut-o până să devină mamă.

Frumoasa prezentatoare TV a menționat că a apelat la ceaiuri de slăbit, cu ajutorul cărora speră să topească acele kilograme rămase după naștere, iar din acest motiv a primit critici din partea fanilor care nu sunt de acord cu faptul că a recurs la acest tip de ceaiuri, având în vedere că încă alăptează.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav”, a spus Gabriela Cristea.

„Iris nu a avut însă nimic. Mă moștenește! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a adăugat aceasta, dorind să asigure pe toată lumea că nu este nimic în neregulă cu regimul pe care l-a adoptat și că fetița sa cea mică, pe care o alăptează, nu este deloc afectată…

După ce a divorțat de omul de afaceri Marcel Toader, cu care a fost căsătorită între 2008 și 2013, prezentatoarea TV Gabriela Cristea și-a refăcut viața și s-a căsătorit, în 2015, cu Tavi Clonda, care este de profesie cântăreț; aceștia au împreună două fetițe, ce au fost concepute prin intermediul inseminării in vitro: cea mare se numește Victoria, iar cea de-a doua a fost botezată Thea Iris Selena. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află printre cele mai admirate și frumoase cupluri din showbizul românesc.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!