Home Stiri mondene Viorel Lis șochează din nou. Care este ultima dorință a fostului edil

Viorel Lis șochează din nou. Care este ultima dorință a fostului edil

de negriuelena
loading...

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, în vârstă de 75 de ani, i-a spus soției sale, Oana Lis, care este ultima sa dorință pe care să i-o respecte atunci când va trece în neființă.

Acesta a vorbit despre moartea sa, explicând că nu dorește să fie îngropat, ci vrea să fie incinerat.

Viorel Lis și-a exprimat dorința ca apoi, după incinerare, cenușa sa să fie dusă la casa în care a copilărit și de care se pare că este extrem de atașat.

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni.

Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenușa”, a declarat Oana Lis.

Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă, inclusiv cu depresia, iar soția lui, Oana, îi este alături și încearcă să îl ajute, cu atât mai mult cu cât în vara aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie.

„Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut doua mii de oameni sub conducerea lui.

E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot”, a spus Oana Lis în cadrul unui interviu pentru Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!