Home Stiri mondene Teodora, fiica lui Gigi Becali, se pregătește de nuntă. Iată câți invitați sunt așteptați!

Teodora, fiica lui Gigi Becali, se pregătește de nuntă. Iată câți invitați sunt așteptați!

de negriuelena

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, urmează să facă nunta în luna octombrie a acestui an. Aceasta are o relație de lungă durată cu omul de afaceri Mihai Theodor Mincu. Se pare că la petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali sunt așteptați aproximativ 700 de invitați, dar lista nu a fost deocamdată încheiată.

Familia se ocupă de zor cu pregătirile pentru fericitul eveniment, iar Gigi Becali a făcut un gest surprinzător: acesta și-a dorit foarte mult ca o anumită formație macedoneană să cânte la nunta fiicei sale și, întrucât formația respectivă fusese deja rezervată pentru un alt cuplu, latifundiarul a plătit suma de 20.000 de euro cuplului pentru ca trupa macedoneană să poată cânta la nunta fiicei sale, întrucât își dorea cu ardoare acest lucru și nu a vrut să facă schimbări în plan. Gigi Becali are o părere foarte bună despre viitorul ginere, fiind de acord cu alegerea făcută de Teodora. „Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit.

E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă, ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp. „Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult”, a adăugat acesta despre familia viitorului ginere.

Latifundiarul nu va mai petrece însă ca pe vremuri, fiind mai rezervat în privința modului de manifestare, refuzând să mai ia parte la dansuri… „Dansul nu mai face parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica”, a mai adăugat acesta, în legătură cu petrecerea de nuntă. Surse: spynews.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies