Home Compatibilitate zodii Urmează o perioadă extrem de dificilă în Martie pentru aceste zodii: Taur…

Urmează o perioadă extrem de dificilă în Martie pentru aceste zodii: Taur…

de Arseni Ana
Urmeaza o perioada extrem de dificila in Martie pentru aceste zodii

Nativii din câteva zodii vor trece printr-o perioadă extrem de dificilă în luna martie, în ceea ce priveşte starea de sănătate, situaţia financiară, relaţia cu partenerul de viaţă sau cu familia.

Taurii se vor întâlni cu situaţii neplăcute din punct de vedere financiar, ceea ce va conduce spre nenumărate certuri cu familia, iar Peştii se vor găsi în situaţia în care vor trebui să aleagă între familie şi partenerul de viaţă.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii se află în fruntea listei cu nativii din zodiile care vor parcurge o perioadă extrem de dificilă în luna martie. Situaţia financiară stă să se înrăutățească, ceea ce va conduce la certuri în familie, agravând lucrurile şi făcând ca totul să pară un calvar.

Veţi simţi fiecare moment cum trece foarte greu şi veţi ajunge să credeţi că lucrurile nu se vor rezolva niciodată. Întotdeauna este bine să gândiţi pozitiv şi să căutați cea mai bună rezolvare pentru problema pe care o aveţi. Momentele extrem de dificile pe care le veţi trăi vă vor șterge orice urmă de speranță. Astrele spun că luna martie va trece mult mai repede decât credeţi şi că noul an va aduce cu el liniştea şi pacea de care aveţi nevoie.

Continuați să speraţi şi să vă doriţi o rezolvare, să căutați răspunsuri şi să comunicați cât mai mult cu partenerul de viaţă, deoarece acesta este secretul reușitei.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrele prezic că Racii vor trece printr-un divorţ neaşteptat. Momentele dificile din luna martie vor conduce spre o cădere psihică şi necesitatea de a întâlni un specialist cu care să discutaţi şi care să vă ajute să vă reveniți încet, încet.

Nu este nicio ruşine nevoia de a vorbi cu un psiholog, acesta are rolul de a vă sprijini în situaţiile dificile pe care le veţi experimenta. Fiecare lucru îşi are propria rezolvare, iar dumneavoastră trebuie să rămâneți cu capul pe umeri, să luaţi fiecare moment din viaţă aşa cum vine, încercând să ieșiți din impas.

Poate că despărțirea de partenerul de viaţă este o soluţie bună, deoarece nu vă simțeați împliniți pe deplin, considerând că aţi făcut o alegere greșită atunci când aţi hotărât să vă căsătoriţi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele vor experimenta şi ele situaţii dificile în luna noiembrie, deoarece se vor simţi constrânse de anumite situaţii şi vor lua decizia de a se muta din casa părinţilor.

Fiecare dintre noi trăieşte diferite momente care contribuie la maturizarea noastră, la trecerea spre o nouă etapă a vieţii. Este momentul să vă luaţi viaţa în propriile mâini şi să vă căutați propriul drum, să nu mai depindeți de cei dragi şi să luaţi propriile decizii în situaţiile care vă privesc. Va fi o perioadă extrem de dificilă, deoarece veţi trăi cu câţiva bani care vă vor ajuta pentru a vă cumpăra lucrurile necesare şi a plăti chiria.

Este posibil sa fie nevoie să vă schimbați jobul, întrucât aici, unde lucrați acum, nu primiţi un salariu pe măsura așteptărilor şi în funcţie de volumul de cerințe pe care le duceți la bun sfârşit.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii vor fi nevoiți să schimbe mediul în care trăiesc, deoarece presiunile din partea persoanei iubite sunt din ce în ce mai dese.

Relaţia la distanţă nu este punctul forte al Scorpionilor, de aceea aceştia vor trece prin momente foarte dificile în luna martie. Deja de câţiva ani buni trăiți o relaţie cu ajutorul rețelelor de socializare, fapt care va ajunge să nu ducă la nimic bun dacă nu luaţi o decizie importantă şi dacă nu vă luați soarta în propriile mâini. Certurile vor fi din ce în ce mai dese şi veţi ajunge să credeţi că despărțirea este, de fapt, singura soluţie.

Aceste clipe nefericite vă vor apăsa tot mai mult sufletește şi vă vor împânzi mintea cu tot felul de idei care nu vă vor da pace. Singura soluţie este comunicarea cu persoana iubită, încercarea de a găsi împreună cele mai bune variante, o cale pe care să porniţi braţ la braţ şi pe care să vă conturați un destin şi un drum al vostru, plin de dragoste şi afecțiune.

Capricorn: 21 Martie – 19 ianuarie

Capricornii vor avea o perioadă de foc în luna martie. Dorința de a-i mulțumi pe cei din jur se va transforma într-un coşmar când aceştia vor realiza că deciziile luate nu sunt pe placul apropiaților. Se vor isca tot mai multe controverse care nu vor conduce situaţia la o rezolvare.

Încăpățânați din fire, Capricornii caută mereu să facă pe plac tuturor, iar adesea uită de propria persoană. Luna martie este şi cea a schimbărilor, deoarece nativii din această zodie vor începe să facă alegeri pentru ei înșiși, iar asta îi va supăra foarte tare pe membrii familiei.

Certurile par a fi interminabile, iar ambele părţi vor continua să ţină cont de orgoliu, să nu le pese de ceea ce simte opoziția. Venirea anului 2021 va aduce linişte, apele se vor calma şi fiecare o va lua pe propriul drum, însă perioada extrem de dificilă care stă să urmeze va lăsa urme adânci în ceea ce priveşte fiecare persoană care va participa la certuri.

Peşti: 19 februarie – 20 martie

O perioadă extrem de dificilă va fi trăită şi de Peşti în luna martie. Noul partener de viaţă nu este pe placul părinţilor, deoarece nu îndeplinește criteriile cerute de aceştia. Peştii se vor regăsi în postura în care trebuie să aleagă între persoana iubită şi părinţi…

Nu va fi uşor, situaţiile neplăcute vor apărea continuu, iar părerile diferite vor răsuna de fiecare parte a taberei. Soluția va fi foarte greu de găsit, deoarece nimeni nu este dispus să lase de la sine pentru bucuria celuilalt. Peştii nu vor reuşi să se hotărască în ce direcție să apuce, de aceea vor avea nevoie de câteva şedinţe de terapie.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..