Home Compatibilitate zodii Vin banii in luna Mai pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel mai mult

Vin banii in luna Mai pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel mai mult

de Clair
Vin banii in luna Mai pentru 7 zodii!

În luna mai, astrele anunță bucurie financiară și câștiguri mari. Berbecii, în sfârșit, au bani. Leii primesc o bonificație, Taurii organizează o petrecere, iar Fecioarele cheltuiesc mult mai puțin decât planificaseră, conform horoscopului financiar pentru luna mai.

Berbec
În luna mai, astrele sunt de partea ta, pentru că ai parte de tot felul de beneficii financiare la care nu te așteptai, iar asta, pentru că te implici și faci bine oamenilor din jurul tău, iar ajutorul îți este răsplătit înzecit.

Taur
Primești, în luna mai, o sumă importantă de bani în afara veniturilor tale uzuale și te decizi să organizezi o mică petrecere cu apropiații. Este o lună relaxată și te poți bucura de aproape tot ce vrei.

Gemeni
Primești bani frumoși dintr-o afacere pe care nu prea ai luat-o în seamă la începutul anului, dar care s-a dovedit a fi extrem de benefică atât timp cât te implici, chiar și fugitiv. Ai încredere în oameni!

Rac
În prima parte a lunii mai, este posibil să ai unele cheltuieli mai importante, dar te vei redresa destul de rapid pentru că primești niște bani de la cei din familie. Este posibil să fie o mică moștenire sau un mic bun pe care l-au vândut.

Leu
Primești o bonificație sau un bonus în bani sau în vouchere pe care le poți valorifica după bunul plac. Mulțumirea ta este mare, cu atât mai mult cu cât aveai nevoie de un venit suplimentar pentru cheltuielile uzuale.

Fecioară
Ești mulțumit că nu mai ai datorii de achitat și reușești chiar să pui bani deoparte pentru cineva drag din familie care va avea un eveniment în curând. Spre finalul lunii, va trebui să faci câteva achiziții la care nu te așteptai.

Balanță
La începutul lunii, ai impresia că nu se mai isprăvesc cheltuielile, dar, ușor-ușor, se așază lucrurile și îți permiți să achiziționezi și anumite bunuri pe care nu le aveai în plan pentru luna mai. După 25 mai, primești bani de la o rudă.

Scorpion
Primești, în luna mai, un obiect care îți face o deosebită plăcere, dar care îți aduce o mulțime de cheltuieli. Poate se defectează, poate este nevoie să îl schimbi și te costă diferența sau poate el în sine necesită o întreținere costisitoare.

Săgetător
Abia în a doua decadă a lunii mai începi să îți revii din punct de vedere financiar. Îți recomand să pui accent doar pe lucrurile care îți sunt necesare, chiar dacă vor fi persoane care te vor sfătui să cumperi anumite bunuri.

Capricorn
Este posibil ca, din cauza unor probleme de sănătate, să fii nevoit să cheltuiești destul de mult la doctor sau pe medicamente. Chibzuiește bine și încearcă să nu faci excese. Spre finalul lunii, primești un cadou nesperat în bani.

Vărsător
Se pare că cineva te îndrăgește și preferă să cheltuiască în locul tău peste tot pe unde te însoțește, astfel încât rămâi la finalul lunii cu o sumă destul de mare. Nu abuza totuși de bunăvoința binefăcătorului tău!

Pești
Dintr-o neînțelegere ajungi să plătești și ceea ce nu trebuie. Se pare că în luna mai vei fi pus în situația de a achita niște obligații care nu sunt ale tale. Se vor rezolva toate, dar ai nevoie de multă răbdare pentru a-ți recupera banii…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..