Home Stiri mondene Viviana Sposub, părere proastă despre George Burcea: „Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună”

Viviana Sposub, părere proastă despre George Burcea: „Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună”

de Clara

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni difuzate pe PRO TV și, de atunci, cei doi au fost nedespărțiți. Cu toate că, acum, cei doi sunt foarte îndrăgostiți, iată că, la început, co-prezentatoarea nu a avut o impresie prea bună despre actualul său iubit!

Se pare că acuzațiile pe care Andreea Bălan i le-a adus l-au pus într-o lumină foarte proastă, dar, cu toate acestea, Viviana susține că a reușit să îl cunoască așa cum este cu adevărat, iar surpriza a fost una foarte plăcută.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana pentru cei de la viva.ro…

În prezent, cei doi stau împreună, după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies