Home Stiri mondene Viviana Sposub şi Ionuţ Rusu s-au despărţit. George Burcea a intervenit între ei

Viviana Sposub şi Ionuţ Rusu s-au despărţit. George Burcea a intervenit între ei

de Buinoschi Andreea

Viviana şi Ionuţ au decis să pună punct relației dintre ei, dar la fel de discret precum au decis să fie împreună. Se pare că sărutul Vivianei cu George Burcea a fost motivul declanșator şi, acum, fanii aşteaptă o reacţie din partea celor doi. După ce participanții de la Ferma s-au sărutat cu patimă, Viviana şi Ionuţ şi-au dat unfollow pe Instagram şi a fost suficient pentru ca fanii să tragă concluzia.

Cei doi foşti iubiți au fost daţi în vileag după ce au fost surprinși în timp ce se sărutau într-un mall din Bucureşti. Puși în faţa faptului împlinit, aceştia au fost nevoiți să recunoască faptul că sunt împreună, dar au spus că preferă să ţină totul pentru ei. „Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a spus omul de radio pentru cancan.ro.

Cu puţin timp înainte de a pleca la filmările emisiunii de pe PRO TV, Viviana a recunoscut că a răspuns afirmativ, iar fanii au crezut că este vorba de o cerere în căsătorie. „Dragii mei, am o veste foarte importantă! Am zis «DA!» (Și nu… nu mă mărit. 😂) Da! Am acceptat provocarea! Merg la «Fermă»! 😍 Abia așteptam să vă împărtășesc și vouă bucuria de a face parte din acest proiect. Eu voi fi plecată o perioadă, dar stați liniștiți! De contul meu se va ocupa @bianca_sposub, sora mea, și ea vă va ține la curent cu toate detaliile. 😎 Vă pup și vă îmbrățișez cu drag și sper să mă susțineți în aventura mea!”, sunt cuvintele vedetei…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies