Home Stiri mondene Vulpița și-a șocat fanii cu cea mai recentă postare: „Ăla e Viorel?”

Vulpița și-a șocat fanii cu cea mai recentă postare: „Ăla e Viorel?”

de Clara

Deși nu mai apare la televizor, unele persoane încă sunt curioase în legătură cu viața Vulpiței, mai ales că, acum, este însărcinată cu al doilea copil. Pentru a fi alături de fanii săi, Veronica postează, din când în când, diferite imagini și filmulețe de la Blăgești, arătându-le internauților ce face.

Întoarsă acasă, soția lui Viorel a trebuit să se apuce din nou de treburile gospodărești. Așadar, aceasta a scos calul la pășune și a imortalizat momentul. „Cred că sunt ultimele zile cu soare. Mă bucur de căldură. La voi cum e?”, a scris aceasta în dreptul fotografiei. Fanii au reacționat imediat spunând că, de când s-a întors de la București, nu mai duce o viață ușoară și a trebuit să muncească.

Tot la coada calului”, „Ai ajuns de unde ai plecat, la coada vacii😂😂😂”, „Buna, Veronica, ma bucur sa te vad”, „Hopaaa, domnișoara nu mai e îmbrăcată de casele de moda de la București și nici machiata și coafata! Începi sa te obișnuiești din nou cu viata la țară? În țărână și cu vaca pe câmp, acolo va e locul!”, „«Acces Direct» a promovat prostia”, „Ăla e Viorel?”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

Vulpița a fost acuzată că l-a înșelat pe soțul său de mai multe ori și, de când s-a întors acasă, zvonurile legate de triunghiul amoros în care a fost implicată au început să circule din ce în ce mai mult. În urmă cu câteva luni, chiar Mirela Vaida a fost cea care i-a luat apărarea, după ce apăruseră imagini compromițătoare cu aceasta.

„Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat, nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa”, a spus prezentatoarea de la Antena 1…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies