Home Stiri mondene Zanni a spus care a fost motivul despărțirii de Ana Porgras: „Când am citit asta, nu îmi venea să cred”

Zanni a spus care a fost motivul despărțirii de Ana Porgras: „Când am citit asta, nu îmi venea să cred”

de Clara

Zanni și Ana Porgras nu vor fi împreună, deoarece câștigătorul Survivor România a decis să pună punct relației care exista între ei. Pentru cei de la Kanal D, Zanni a spus care a fost motivul rupturii relației.

„Ana era super absentă în seara aia, nu era în apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească. Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea, de fapt, mi-a adus alt telefon, ca să nu îi cer eu ei telefonul, pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea nu era problema mea. Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră, mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram.

Pe WhatsApp, primul mesaj: «Iubi, te rog, răspunde». Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că: «Stai cu ăla», o înjura ăla și ea îi zicea «Hai, mă, iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!». Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis: «Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam». Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și, când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a spus Zanni la Kanal D, relatează cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies