Home Stiri mondene Zanni spune cum au stat, de fapt, lucrurile la „Survivor”, în spatele camerelor de filmat

Zanni spune cum au stat, de fapt, lucrurile la „Survivor”, în spatele camerelor de filmat

de Clara

Zanni a oferit noi declarații despre ceea ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat de la Survivor România, spunând că nu totul era așa cum era prezentat pe micile ecrane.

„Cel mai important e să fii tu. Nu va mai trebui să minți niciodată în viață. Frica a fost că poate lumea nu va empatiza cu mine, adevărul din gura mea este mai greu de digerat, pentru că nu îl spun drăguț. Situația stătea că aveam nervi, ne ciondăneam.

A fost care pe care. Mulți vorbeau ca în basme, despre dragoste… Erau consiliile și ne vedeau oamenii de acasă, veneau cu citate din poezii. Când nu ne vedea nimeni, se certau, se înjurau, își furau mâncarea. Eu mă uitam la ei și spuneam: «Băi, câți perverși, câți libidinoși…». Mi-am spus părerea, dar, de acum încolo, vreau să vorbesc numai despre partea frumoasă”, a spus Zanni, potrivit celor de la cancan.ro.

„Înainte să plec de acasă, mi s-a spus de multe ori că o să câștig, dar niciodată nu zic «Mulțumesc!» când cineva îmi zice ceva de bine. Aveam încredere în mine, dar nu știam dacă o să fac față. Îmi place să răspund exact așa cum se întâmplă. Pe zi ce trecea, aveam din ce în ce mai multă încredere în mine. Am avut și gramul acela de noroc. Mi s-au deschis anumite porți exact la momentul potrivit. Am avut un kilogram de noroc.

Sunt un băiat sensibil, dar nu sunt un băiat ipocrit. În momentul în care mi s-a spus numele, mă așteptam, dar nu pentru că cred eu că sunt bun. Oamenii de acasă m-au făcut să simt asta și mi-au dat încrederea asta. Nu am crezut că voi câștiga pentru că sunt de neoprit, dar oamenii mi-au dat încrederea aia, de aceea am putut să fiu mai fericit. Mi-au transmis asta prin voturile lor”, a mărturisit Zanni pentru cei de la Ștafeta mixtă

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies