Home Stiri mondene Zanni spune de ce a rupt legătura cu Ana

Zanni spune de ce a rupt legătura cu Ana

de Buinoschi Andreea

Se pare că Ana şi Zanni nu vor ajunge să formeze un cuplu, aşa cum fanii celor doi îşi doreau. Deşi se vedea cu ochiul liber că exista o conexiune între cei doi, se pare că un mesaj stă în calea fericirii lor.

„La petrecere, o simțeam brusc că nu mai era prezentă, că stătea doar în telefon. Și, la un moment dat, i-am cerut telefonul, să stau și eu pe Instagram, și nu mi l-a dat din prima, a ezitat. Și, după, am avut o discuție cu cineva, m-am pus în cameră, au venit și Sebi, și Raluca, și i-am zis din nou să îmi dea telefonul.

Și, la fel, a ezitat. I-am zis: «Ba, Ano, tu crezi că eu mă uit în mesajele tale?».

Am intrat pe Instagram, am închis, apoi am intrat pe WhatsApp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă… m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit.

I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară, nu ne-am mai vorbit”, a spus Zanni, potrivit celor de la cancan.ro.

„Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vina mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine.

Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană, care, nah… Eu nu trebuie să dau explicații despre viața mea. Eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea. El a spus că eu am ezitat să îi dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur și simplu, i-am dat telefonul.

Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul, l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parola și nu am crezut de cuviință să i-o dau. El mi-a dat unfollow”, a spus Ana, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies