Home Numerologie Cifra destinului 11: persoane înzestrate cu calități excepționale

Cifra destinului 11: persoane înzestrate cu calități excepționale

de Clair
Cifra destinului 11

Cifra destinului 11 este prima dintre cifrele maestre, persoana care o are fiind înzestrată cu calități excepționale. Vorbim de persoane care, pe lângă ambiția fără margini, posedă și o inteligență la fel de nelimitată.

Cei care au cifra destinului 11 reunesc virtuțile și defectele cifrei 1, precum și pe cele ale cifrei destinului 2, motiv pentru care sunt persoane foarte complexe din toate punctele de vedere.

Cifra destinului 11 – Interpretare generală

Cifra destinului 11 conferă persoanelor care o au o grijă sporită asupra proprietăților spirituale, fiind caracteristica cea mai importantă a lor.

Cei cu cifra destinului 11 au o capacitate de înțelegere care depășește limitele normalului, iar asta îi face să se remarce în societate.

Au o atitudine care se remarcă grație spiritului intuitiv și idealist, a personalității extravagante, excentrice, motiv pentru care le este imposibil să se încadreze în anumite tipologii umane, în anumite grupuri sociale.

Cifra destinului 11 – Calități

Cifra destinului 11 este destinată persoanelor care au drept scop principal descoperirea tainelor lumii, dorindu-și în permanență să descopere lucruri noi și fantastice.

Fiind conjugarea calităților cifrelor destinului 1 și 2, creativitatea lor nu poate fi pusă la îndoială nici măcar o secundă, dat fiind faptul că apelează la aceasta în orice își doresc să facă.

Persoanele cu cifra destinului 11 sunt persoane care nu pot fi impasibile la ceea ce se întâmplă în jurul lor, motiv pentru care sunt dispuse, constant, să se implice în proiecte care au ca scop ajutarea semenilor.

Se remarcă prin prisma sociabilității, fiind foarte abile în arta conversației, motiv pentru care reușesc să atragă persoanele din jurul lor prin dialogul pe care știu foarte bine cum să-l inițieze și să-l întrețină.

Persoanele cu cifra destinului 11 sunt foarte exigente cu propria lor persoană, dar și cu cei din jur, așteptând de fiecare dată să fie tratate cu profesionalism și seriozitate.

Cifra destinului 11 – Defecte

Au o fire foarte oscilantă, reușind să treacă foarte rapid de la stări de nervozitate, de pildă, la cele de fericire, iar asta poate inspira un oarecare grad de neîncredere în persoanele din jurul lor.

Nu vă place să luați decizii sau, mai bine zis, nu puteți lua decizii pentru că nu știți ce anume vă doriți de la viață.

Latura realistă se confundă, adesea, cu cea creativă, motiv pentru care nu conștientizați dacă ceva se petrece în realitate sau este doar produsul imaginației voastre.

Exigența capătă, în anumite momente, valențe obsesive, fapt care nu vă poate aduce nimic bun: vă poate aduce stări de nemulțumire față de ceea ce reușiți să întreprindeți, precum pot îndepărta persoane din jurul vostru care nu suportă această atitudine.

Persoanele cu cifra destinului 11 sunt persoane care nu se descurcă excepțional la capitolul practică, dat fiind faptul că se află tot timpul cu capul în nori, visând lucruri imposibil de realizat, de cele mai multe ori.

Sunt firi foarte sensibile, iar asta nu ar fi un lucru rău dacă nu ar cădea în extrema timidității și emotivității, precum și a vulnerabilității în situații pe care credeți că nu le puteți controla.

Cifra destinului 11 – Carieră

  • Pentru cei care posedă cifra destinului 11, alegerea carierei nu presupune o dificultate crescută. Asta pentru că sunt persoane cărora le este foarte ușor să se adapteze în orice domeniu, cu atât mai mult dacă asta le cere să își pună în valoare latura creativă.
  • Din acest motiv, pot avea cariere de succes în domeniul literaturii, putând deveni scriitori celebri, dramaturgi de renume sau poeți importanți.
  • Pot activa cu succes în domeniul politicii, dat fiind faptul că sunt foarte buni oratori. Această aptitudine constituie un avantaj și pentru cei care își doresc să activeze în domeniul justiției, motiv pentru care li se potrivește de minune cariera de avocat sau cea de judecător.
  • Tot ceea ce are legătură cu arta îi atrage în mod deosebit, motiv pentru care pictura, muzica, arhitectura sunt doar câteva dintre domeniile în care se pot evidenția.
  • În linii mari, cei care au cifra destinului 11 sunt persoanele destinate să ocupe funcții importante, care să le aducă recunoaștere la nivelul social, dar care să le permită, în același timp, să se poată dezvolta pe planul intelectual și spiritual.

Cifra destinului 11 – Compatibilitate

Cei cu cifra destinului 11 sunt persoane care își doresc să fie fericiți mai presus de orice statut material, iar din acest motiv sunt dispuși să depună efort în permanență.

Persoanele cu cifra destinului 11 sunt firi romantice, grijulii față de partener, iar acest lucru se observă în relațiile amoroase pe care le dezvoltă. Le place să își arate sentimentele, să profite de faptul că au fost înzestrați cu un spirit creativ, astfel încât relația lor nu va cădea în monotonie.

Persoanele cu care se înțeleg cel mai bine în planul amoros sunt cele a căror cifră a destinului este 2, 4 sau 8. Fiecare dintre aceste cifre este capabilă să înțeleagă perfect natura idealistă a cifrei destinului 11, având grijă să nu îi taie aripile din acest punct de vedere. Îi ajută să se dezvolte în planul profesional și spiritual, motiv pentru care vor cuceri un 11 pentru totdeauna. Au o relație echilibrată, sănătoasă, guvernată de fericire, sinceritate și loialitate.

Pot avea relații stabile și alături de cei cu cifra destinului 1, 3, 6 sau 9, dar, din cauza diferențelor de perspectivă care apar uneori, pot apărea situații delicate, peste care pot trece în virtutea iubirii. Se complementează reciproc, iar asta le menține relația fericită.

Alături de cei cu cifra destinului 5 sau 7 nu vor rezista niciodată prea mult. Deși se spune că opusele se atrag, în acest caz nu este valabilă această afirmație. Sunt firi total diferite, iar asta poate aduce neînțelegere la tot pasul, motiv pentru care se recomandă să se evite relația cu aceste persoane, pentru a nu cădea în extrema nefericirii și neîmplinirii…

În concluzie, cifra destinului 11 este cea pe care o au persoanele cu un simț crescut în privința a tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, motiv pentru care pot fi destul de dificil de înțeles de persoanele din  jurul lor. Doar alături de cei care au o viziune apropiată pot reuși să se simtă împliniți și fericiți.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..