Home Numerologie Cifra destinului 8: persoanele cu cifra destinului 8 sunt și cele mai bogate

Cifra destinului 8: persoanele cu cifra destinului 8 sunt și cele mai bogate

de Clair
Cifra destinului 8

Persoana cu cifra destinului 8 este o persoană ce are ca interes principal domeniul material. Din acest motiv, cele mai multe persoane cu cifra destinului 8 sunt și cele mai bogate, respectiv cele care au o putere destul de mare în cadrul social.

Cu cifra destinului 8, oportunitățile pe care le aveți pentru a deveni, nu doar independent și bogat, ci și cu o putere destul de mare, sunt suficient de crescute, astfel încât să vă zbateți pentru asta.

Ceea ce vă preocupă în mod frecvent sunt, fără doar și poate, lucrurile care au legătură cu domeniul practic, faptele de disecare a unor situații sau de a visa la anumite lucruri nefiindu-vă caracteristice.

La capitolul organizare, cu siguranță stați foarte bine, la fel de bine cum stați la partea practică. Banii vă interesează în măsura în care vă conferă o putere destul de mare sau în măsura în care vă ajută în mod efectiv să obțineți puterea pe care o doriți.

Scopul după care vă ghidați este acela al unei situații materiale fără cusur și a unui statut social important.

Cifra destinului 8 – Calități

Calitatea supremă este cea care are legătură cu planurile care au un termen mai mare de realizare, dar pe care le duceți la bun sfârșit indiferent cât de greu este.

Concurența nu este ceva care să vă sperie, ci, dimpotrivă, vă impulsionează în chip absolut și important. Astfel, veți putea duce o luptă pe acest plan al concurenței în domeniul businessului sau al oricărui alt domeniu care presupune rivalitatea aceasta.

Perseverența este una dintre calitățile cele mai importante ale voastre, motiv pentru care nu vă veți da în lături de la nimic, indiferent de faptul că există lucruri pe care va trebui să le riscați. Veți face asta cu siguranța câștigului pe care o aveți în permanență și care vă definește, la urma urmei.

Cifra destinului 8 – Defecte

Există un defect suprem, la fel cum există o calitate supremă, iar acela constă în latura autoritară pe care o au persoanele posesoare de cifra destinului 8. Din acest motiv, capacitatea lor cea mai mare este aceea de a descuraja persoanele din jurul lor.

Insensibilitatea este un alt defect rezultat, în mod paradoxal, din două calități definitorii, și anume determinarea și tenacitatea.

Spuneam anterior faptul că aveți un scop foarte bine stabilit, și anume cel de atingere a unei stabilități materiale impresionante, motiv pentru care lucrurile cu adevărat importante vor ieși din sfera voastră de interes. Iar aici ne referim la familie, la prieteni, care vă aduc pacea interioară de care sunteți dispus să vă debarasați complet.

În ceea ce privește atingerea tuturor țelurilor pe care vi le propuneți, aceasta poate deveni o problemă de obsesie în adevăratul sens al cuvântului, devenind un mijloc prin care creați un zid impermeabil între voi și cei din jurul vostru, indiferent de sentimentele pe care le aveți pentru ei. Nimic nu contează în fața reușitei pe care o râvniți în mod obsedant.

Cifra destinului 8 – Carieră

Datorită dorinței lor de a excela, de a-și atinge toate scopurile, persoanele care au cifra destinului 8 sunt destinate a deține funcții importante pe terenul politicii, pe cel al afacerilor, precum și pe planul financiar.

Printre funcțiile pe care le pot deține persoanele cu cifra destinului 8 trebuie amintite următoarele: avocat, executor, profesor, judecător, inginer, chirurg, director, politician, polițist, detectiv, funcționar, pompier.

Acești oameni sunt foarte buni în statutul de președinte sau de director, datorită aptitudinilor de conducător pe care le posedă.

De asemenea, excelează la capitolul afaceri în domeniul comerțului, fiind foarte buni importatori sau exportatori, precum pot administra foarte bine anumite localuri, de exemplu restaurante sau hoteluri.

Cifra destinului 8 – Compatibilitate

Cifra destinului 8 nu este destinată persoanelor celor mai iubitoare sau care își doresc în mod excepțional găsirea iubirii. Cu toate acestea, persoanele cu cifra destinului 2, respectiv 6, prin natura docilă, dominată de calmitate, vor fi cele vor restaura echilibrului persoanei posesoare de cifra destinului 8, în maniera în care au capacitatea de a inocula calmul și energia pasivă aflate în contradicție cu starea de agitație pe care o simt în permanență acestea.

Pot exista relații între o persoană cu cifra destinului 8 și una cu cifra destinului 4, 7 sau 9, dar să nu vă așteptați să cunoașteți fericirea alături de o astfel de persoană, pentru că aveți caractere distincte. Asta nu înseamnă că nu veți dezvolta o relație satisfăcătoare.

O legătură amoroasă, care să fie dominată de fericire, se poate dezvolta cu o persoană cu cifra destinului 3 sau 5, însă cu astfel de persoane pot avea conflicte destul de puternice.

Cu cine nu se înțeleg deloc persoanele cu cifra destinului 8 sunt cele care au tot un 8 la cifra destinului ori cifra destinului 1, deoarece sunt firi foarte vulcanice și violente, dorindu-și să aibă controlul asupra celuilalt în totalitate.

Planete: Marte, Saturn.

Pietre: Rubin, Safir, Topaz.

Metale: Plumb, Fier.

Zi norocoasă: Marți.

Semn zodiacal: Capricorn, Scorpion.

Culori: Negru, Roșu.

Numere norocoase: 8, 6, 1.

Persoanele care sunt născute cu cifra destinului 8 sunt cele care au o putere ieșită din comun ori, dacă nu o au, cu siguranță o vor avea mai devreme sau mai târziu. Scopul, ținta sunt cele care contează cel mai mult pentru aceste persoane, indiferent ce riscuri și compromisuri trebuie să facă. Funcțiile importante sunt cele care satisfac cel mai bine nevoile acestor persoane, datorită spiritului lor organizatoric și practic debordant…

De cealaltă parte, persoanele care sunt născute cu cifra destinului 8 nu excelează prea mult la capitolul dragoste, deoarece au tendința de a dezvolta un soi de egoism din cauza dorinței lor de a dobândi putere prin intermediul banilor și al statutului social.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..