Home Numerologie Cifra destinului 7 | Numărul destinului 7

Cifra destinului 7 | Numărul destinului 7

de Clair
Cifra destinului 7

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt sensibile și cu o spiritualitate puternică, motiv pentru care sunt de-a dreptul speciale.

În acest articol vă vom pune la dispoziție toate informațiile de interpretare corectă și corespunzătoare a persoanelor care dețin cifra destinului 7, astfel încât să aveți un punct de reper foarte bine elaborat și cu informații precise.

Cifra destinului 7 – Informații generale

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt cele mai zen, în sensul în care sunt foarte drăgăstoase, cu o timiditate ieșită din comun și cu o atitudine pacifistă.

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt foarte reflexive, adică nu vor lua niciodată decizii înainte să se gândească foarte bine la tot ce presupune situația respectivă, nu se vor implica niciodată în lucruri pe care să nu le fi analizat din toate punctele de vedere. Altfel spus, sunt persoane care despică firul în patru înainte de a hotărî ceva, indiferent de natura și de importanța deciziei respective. Tot datorită capacității lor reflexive, persoanele cu cifra destinului 7 nu se vor lua niciodată după spusele altora, preferând de o mie de ori să verifice și să se încreadă în informațiile pe care le-au aflat pe cont propriu.

Istețimea și atitudinea spirituală sunt caracteristici pe care persoanele care au cifra destinului 7 le dețin din primii ani de viață, fără doar și poate, dezvoltându-le în mod armonios pe măsură ce cresc.

Cifra destinului 7 – Calități

Meticulozitatea, atenția la cele mai mici detalii, perfecțiunea sunt calitățile care vă definesc cel mai bine dacă aveți cifra destinului 7. Cu aceste calități tratați orice chestiune cu care vă confruntați, respectiv fiecare persoană cu care intrați în contact, având aceleași așteptări de natură perfecționistă și de la ei.

Rapiditatea cu care puteți să studiați orice situație, ajungând la rezultate imediate și foarte exacte, vă caracterizează perfect, făcându-vă să vă remarcați în cadrul oricărui grup.

Prietenii pe care îi aveți îi puteți număra pe degetele de la o singură mână însă nu asta e important, ci mai cu seamă faptul că prieteniile pe care le aveți sunt pentru totdeauna.

Nesiguranța este cea care vă face să fiți sceptici, chiar reținuți, atunci când vine vorba de a intra în contact cu persoane noi, pe care nu le cunoașteți. Deși persoanele din jur vă pot percepe ca fiind aroganți sau impasibili la ceea ce se întâmplă, în realitate sunteți nesiguri pe tot.

Solitudinea în care vă place să stați este, de asemenea, o calitate, în sensul în care  vă păstrați departe de tot ceea ce înseamnă haosul aglomerației, care vă displace în mod total și care vă seacă de energie.

Cifra destinului 7 – Defecte

Persoanele posesoare de cifra destinului 7 pot cădea foarte ușor într-o stare de pesimism, de irascibilitate sau de retragere în propria cochilie, toate acestea din cauza faptului că vedeți totul în negru.

Egoismul poate fi din nou una dintre modalitățile prin care se remarcă persoana cu cifra destinului 7, alături de o stare de continuă de capricii, fapt care nu vă aduce prea multă laudă.

Sunteți genul de persoană care alunecă foarte ușor de la o stare de fericire, la una de tristețe și invers, motiv pentru care puteți fi catalogată drept neserioasă sau chiar instabilă emoțional.

Cifra destinului 7 – Carieră

Persoanele posesoare de cifra destinului 7 au abilitatea de a deține cunoștințe și informații prețioase, pentru care vor fi admirate de cei din jur.  Aceste cunoștințe sunt dobândite în urma unui studiu constant pe care aceste persoane îl realizează, preferând să își petreacă astfel timpul liber, în detrimentul unor petreceri sau întâlniri în locuri agitate și aglomerate.

Ceea ce li se potrivește mănușă persoanelor care au cifra destinului 7 sunt profesiile care implică analize, studii ample, cercetări, astfel încât în domeniul științei vor fi foarte pricepute.

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt potrivite pentru a fi psihologi, pentru că pot cunoaște dedesubturile umane, prin prisma simțului perspicace pe care îl dezvoltă.

Grație unui simț estetic destul de crescut, persoanele care sunt născute cu cifra destinului 7 au oportunitatea de a excela pe terenul poeziei, al romanelor, dramaturgiei, eseisticii, precum al criticii literare, dat fiind faptul că nu le este deloc greu să se exprime prin scris.

Tot ceea ce are legătură cu domeniul de activitate culturală li se potrivește perfect, astfel încât pot lucra cu succes într-o bibliotecă, într-o arhivă sau într-o librărie.

Sunt perfecți și pentru profesiile care au legătură cu natura, între care trebuie să amintim agricultura, horticultura, floricultura și tot ceea ce ține de acest cadru.

Cifra destinului 7 – Compatibilitate

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt, prin definiție, niște persoane cu o sensibilitate sporită în ceea ce privește latura sentimentală, motiv pentru care timiditatea și lipsa de exprimare a sentimentelor și emoțiilor pot deveni o problemă la un moment dat.

Persoanele cu care sunt cel mai compatibile au ca cifră a destinului fie 7, fie 4, fie 9. Afinitățile pe care le au cu acestea sunt evidente la nivelul seriozității, a chibzuinței, a intuiției, precum și a stării de curiozitate permanentă și a cultivării intelectuale pe care o râvnesc.

În ceea ce privește persoanele cu cifra destinului 3 sau 5, acestea pot aduce un plus de energie persoanei care are cifra destinului 7 însă nu pot dezvolta relații de lungă durată, din cauza firii lor incompatibile și extenuante pentru acestea din urmă.

Nu se potrivesc deloc cu persoanele care au cifra destinului 2 sau 6, din cauza faptului că nu vor putea să trăiască împreună pentru prea mult timp. Acest lucru are loc din pricina faptului că persoanele cu cifra destinului 7 nu pot satisface nevoia de afecțiune permanentă de care au nevoie cele dintâi.

Planete: Luna, Neptun.

Piatră: Ametist.

Metale: Staniu, Zinc.

Semne zodiacale: Pești, Fecioară.

Numere norocoase: 7, 5, 1.

Zile norocoase: Luni, Duminică.

Culori: Pastelatele, Argintiu, Gri, Albastru…

Așadar, persoanele posesoare de cifra destinului 7 sunt mereu în căutarea perfecțiunii pe planul spiritual, intelectual, motiv pentru care vor cunoaște o evoluție considerabilă pe acest plan, fiind puse în mișcare de curiozitatea lor debordantă, precum și de plăcerea incontestabilă de a afla lucruri noi la tot pasul. Pe planul amoros, vor fi dominate de sensibilitate, emoții puternice și afecțiune, dar acest lucru nu presupune și afișarea permanentă a sentimentelor respective.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..