Home Stiri mondene Iată cum poți slăbi eficient, fără diete și fără exerciții!

Iată cum poți slăbi eficient, fără diete și fără exerciții!

de Andreea M

Vara este chiar la colț și, în aceste momente, multe fete au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea corpului pentru cel mai așteptat anotimp. Avem vești bune și vă spunem că, pentru a slăbi, nu este nevoie de foarte mult efort, nici de înfometare și nici de exerciții istovitoare.

Dacă vrei să slăbești eficient, iată cinci trucuri pe care le poți face!

Înainte de fiecare masă, încearcă să bei două pahare cu apă. Dacă vei face acest lucru, metabolismul tău va fi accelerat, iar alimentele vor fi digerate în mod corespunzător și nu vor fi transformate în grăsimi, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

La micul dejun, este indicat să mănânci chefir cu semințe de in. În acest sens, intestinele se vor curăța de mucus, de paraziți, dar și de rezidurile fecale. În urma acestei dezintoxicări, greutatea corporală se va normaliza într-un timp scurt, iar arderea grăsimilor se va face așa cum este normal.

Dacă vrei ca arderile să se producă așa cum trebuie, este necesar să introduci în dieta ta grepfrutul. Acest fruct va face ca arderile să fie mai rapide, dacă este consumat cu 30 de minute înainte de masa principală. Va ajuta la o ardere eficientă a grăsimilor și, pentru alte beneficii, poate fi combinat cu mierea.

O regulă pe care multă lume o ignoră este aceea a mestecatului. Alimentele trebuie să fie mestecate de multe ori, deoarece, în caz contrar, vor fi transformate în grăsimi. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, fiecare mușcătură trebuie mestecată de 30 de ori…

Dimineața, pe stomacul gol, bea un pahar cu apă și scorțișoară, pentru a putea elimina grăsimile. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o jumătate de linguriță de scorțișoară cu 200 de ml de apă și să lași să treacă o jumătate de oră înainte de a bea.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..