Home Unghii cu gel 30 de modele de unghii cu gel fashion

30 de modele de unghii cu gel fashion

de Clair
modele de unghii cu gel

Modele de unghii cu gel la modă anul 2019, cu care veți face o impresie pozitivă orinde veți merge.

Vă prezentăm o selecție de modele de unghii cu gel fashion care te vor face să ieși în evidență.

Unghiile sunt o parte foarte importantă din aspectul unei femei însă nu fiecare dintre noi și le poate îngriji astfel încât să arate perfect în fiecare moment. Din acest motiv unghiile cu gel sunt o opțiune ideală, perfectă pentru femeile care nu au timp sau o formă a unghiilor satisfăcătoare.

manichiuri fashion

Modele de unghii cu gel simple

În anul 2019 se poartă modele de unghii cu gel simple, în general, fiind potrivite pentru femeile care  își doresc să exprime eleganță și rafinament și în acest mod. Fie că adoptăm o formă pătrată, fie una migdalată sau tip balerină, nuanțele deschise se numără în cele la modă în acest an.

 • Modele de unghii cu gel tip marmură sunt un tip de model la care apelează din ce în ce mai multe femei, tocmai pentru că oferă eleganță și impact sofisticat în același timp.
 • Modele de unghii cu gel cu linii fine de sclipici reprezintă o opțiune recomandată de manichiuriști pentru femeile care își doresc un plus de strălucire.
 • Modele de unghii cu gel cu aplicații florale pe inelar, aplicații minimale, conferă, de asemenea, un plus de rafinament.
 • Modele de unghii cu gel tip franțuzesc sunt un model clasic și la modă în același timp, fiind în tendințe aplicarea unui design diferit pe inelar, dar într-o notă discretă.
 • Modele de unghii cu gel nude simple, iar în această categorie putem integra cu succes și modelele cu o nuanță rose, crem sau altele din această paletă de culori deschise.
 • Modele de unghii cu gel cu sclipici mare pe inelar sunt un model în vogă în anul 2019 însă nu trebuie să aplicăm sclipiciul mare pe toată suprafața unghiei, ci e de preferat fie partea din vârf, fie partea de la baza unghiei, pentru a avea un efect puternic.

Modele de unghii cu gel ombre

unghii gel ombre

Acest tip de design reprezintă o categorie întreagă din modele de unghii cu gel care se încadrează în cele la modă în anul 2019, datorită efectului pe care îl creează. Avantajul acestor modele de unghii cu gel este faptul că se poate jongla în funcție de dorințele noastre în materie de culori, putând aplica ombre în cele mai ciudate combinații, de la culori foarte închise, precum mov cu negru, albastru cu negru, kaki cu negru, vișiniu cu negru, negru cu nude, la culorile ceva mai deschise, precum roșu cu roz, roșu cu alb, rose cu alb, roz cu verde deschis, roz cu nude. Totodată, la modă sunt și unghiile ombre cu sclipici, având avantajul de a jongla, din nou, după propriile dorințe.

 • Modele de unghii cu gel ombre mate – acestea sunt cele mai în vogă modele de unghii cu gel, conferind un aspect rafinat, fără luciu excesiv. Dezavantajul pe care îl prezintă este că nu se poate adapta un sclipici la aceste modele de unghii, deoarece ar conferi un aspect vulgar și inestetic, fiind foarte nepotrivit pentru anul 2019.
 • Sunt totuși femei care își doresc modele de unghii cu gel ombre lucioase, iar atunci tendințele pentru anul 2019 sunt diversificate, deoarece putem adopta fără probleme și un sclipici, și un design diferit pe inelar sau pe arătător, în funcție de cât de mult ne dorim să ieșim în evidență.

Modele de unghii cu gel închise la culoare

unghii cu gel negre cu auriu

 • Modele de unghii cu gel negre sunt în vogă în acest an, datorită simplității și rafinamentului lor, deși este o nonculoare obscură. În general, se poartă modele de unghii cu gel negre simple, fără aplicații, însă sunt incluse în tendințe și anumite aplicații pe acestea, fără a afecta aspectul lor. De exemplu, vom fi în pas cu moda adoptând modele de unghii cu gel negre cu inserții geometrice pe inelar, în alb, de pildă cu ceva sclipici. Putem apela la modele de unghii cu gel negre cu sclipici în vârful unghiei, auriu sau argintiu fiind opțiunile în tendințe. Nu sunt de neglijat nici modele de unghii cu gel negre care au pictură manuală pe una dintre unghii, fie din categorie florală, fie aplicând diferite pietre care vor conferi un efect de necontestat.
 • Modele de unghii cu gel albastre, iar aici ne referim la un albastru electric și bleumarin ca fiind culorile de vârf în materie de unghii ale anului 2019. Cu aceste două culori se poate jongla astfel încât să creați modele de unghii care să fie la modă. În caz de modele de unghii cu gel albastre se poartă unghii în această culoare fără alte adaosuri la nivel de design, precum și unghii stil French albastru. De asemenea, putem combina albastru cu nude pe inelar, ulterior apelând la un design albastru pe acesta. De asemenea, se pot face ombre cu albastru și negru, fiind cea mai fericită combinație a acestui an, iar dacă alegem varianta mată, cu siguranță va conferi un efect mai mare.
 • Modele de unghii cu gel roșii – Nu este neapărat cea mai închisă culoare însă este un clasic în viață, fiecare dintre noi putând purta modele de unghii cu gel roșii în diferite combinații de design. La modă în acest an sunt modele de unghii cu gel în variata de roșu simplu. Însă nu le vom scoate din calcul nici pe acele modele de unghii cu gel roșii pe care vom aplica o pictură manuală din categoria florală sau cu un design mai mult sau mai puțin abstract. O altă combinație fericită în caz de modele de unghii cu gel roșii sunt cele în care aplicăm sclipici mare pe una dintre unghii, însă nu în totalitatea ei, așa cum am menționat și într-un punct anterior…

Sperăm că aceste modele de unghii cu gel la modă în 2019 v-au inspirat și v-au ajutat în alegerea următorului model de manichiură.

unghii cu gel in apamanichiura cu gel nudemodel de unghii cu gel cu sclipiciunghii cu gel albastre cu glittermaniciura cu modelunghii negre cu sclipiciunghii stilettomanichiura cu paietemanichiura neagra cu auriuunghii negre cu rosu si paieteunghii rosii cu sclipicimanichiura mata cu modelmanichiura negru cu galbenmanichiura transparentamodele unghii cu floriunghii cu efect de marmuramodel tribal pentru unghiimanichiura cu efect de sticlaunghii roz gold

unghii cu gel auriiunghii stiletto mateunghii cu gel lungiunghii scurte cu gelunghii albe fashionmodel de unghii fashionmodel de unghii in trend

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..