Home Unghii cu gel Modele de unghii ombre in diferite culori

Modele de unghii ombre in diferite culori

de Clair
Modele de unghii ombre

mModele de unghii ombre cu sclipici, cristale, în culori neon și pastelate. Aceste modele de unghii ombre vor reuși să atragă toate privirile persoanelor cu care intri în contact și, mai mult decât atât, te vor ajuta să te conformezi celor mai noi tendințe din anul 2019.

Aceste modele de unghii ombre sunt potrivite pentru orice tip de unghii scurte sau lungi. Astfel, în cele ce urmează am pregătit special pentru tine câteva modele de unghii ombre care să te inspire.

manichiura ombre

  • Modele de unghii ombre cu sclipici

Modele de unghii ombre cu sclipici

Modelele de unghii ombre cu sclipici sunt alegerea potrivită pentru tine dacă dorești să spargi tiparele prin manichiura originală pe care o ai. Este o variantă extrem de simplă de realizat – tot ce trebuie să faci este să adaugi un strop de sclipici pentru a obține efectul dorit.

Pentru a nu avea o manichiură mult prea încărcată, recomandarea noastră este ca nuanțele pe care alegi să le pictezi în degrade să fie cât mai simple (ex. roz pal și alb, roz pal și bleu). Este important să ții cont de acest aspect, căci ceea ce e prea mult poate să îți aducă dezavantaje uneori. Un ombre cu roșu, negru și sclipici pe deasupra nu este tocmai look-ul dorit pentru anul 2019 – acesta este anul în care se pune accent mai mult ca niciodată pe scoaterea în evidență a trăsăturilor naturale. Tot ceea ce trebuie să facem este să conturăm aceste trăsături prin elemente aproape insesizabile. Așadar, astfel de modele de unghii ombre ne pot ajuta să ne remarcăm într-un mod pozitiv în rândul celor din jur, atât timp cât sunt realizate în mod corespunzător.

  • Modele de unghii ombre în culori neon

Modele de unghii ombre in culori neon

Poate că firea ta excentrică și nonconformist țipă pentru a avea parte de cât mai multă culoare pe unghii. Din fericire, am găsit varianta perfectă pentru tine – modele de unghii ombre în culori neon. Cel mai potrivit moment pentru a experimenta astfel de modele de unghii ombre este, fără  îndoială, vara.

Atunci vei fi liberă să încerci cele mai nebunatice culori pe unghiile tale și cu siguranță cei din jur îți vor aprecia manichiura. Cel mai probabil, ea va fi în ton cu distracția și voia bună specifică acestui anotimp iubit de către toată lumea.

  • Modele de unghii ombre în trei nuanțe

Modele de unghii ombre in trei nuante

În cazul în care dorești să încerci ceva nou și ai devenit deja expertă în clasica manichiură ombre din două nuanțe complementare, atunci noi îți recomandăm să încerci modele de unghii ombre în trei nuanțe. Nu te speria, nu este atât de dificil pe cum sună. De fapt, este la fel de simplu de realizat precum clasicele modele de unghii ombre. Tot ceea ce trebuie să faci este să te gândești la o nuanță intermediară celor două pe care vrei să se bazeze manichiura ta. Fii diferită de prietenele din grupul tău și, în același timp, fii în ton cu cele mai iubite trenduri ale acestui an! O manichiură cool te va ajuta să îți completezi look-ul mult dorit.

  • Modele de unghii ombre în nuanțe închise

Modele de unghii ombre in nuante inchise

Dacă te-ai plictisit să tot vezi modele de unghii ombre clasice sau pur și simplu nu vezi alte culori pe unghiile tale în afară de roșu și negru, atunci am pregătit pentru tine modele de unghii ombre în nuanțe închise. O combinație între roșu și negru poate fi mai dificil de realizat și prima încercare poate să nu fie tocmai și cea mai reușită. Totuși, rezultatul final este unul superb și merită să depui un mic efort pentru a ajunge la el. Modele de unghii ombre în nuanțe închise sunt potrivite și pentru evenimentele speciale din viața ta la care participi. De fapt, astfel de modele de unghii ombre sunt potrivite în orice moment, atât timp cât sunt în acord cu stilul și personalitatea ta.

  • Modele de unghii ombre în nuanțele pastelate ale curcubeului

Modele de unghii ombre in nuantele pastelate ale curcubeului

Astfel de modele de unghii ombre în nuanțe pastelate reușesc să complimenteze orice manichiură. În cadrul acestora, sunt utilizate toate culorile curcubeului în nuanțe pastelate: albastru, mov, roz, portocaliu, galben și verde. Pentru a realiza aceste modele de unghii ombre există două tehnici speciale, iar tu o vei alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Prima tehnică presupune un gradient pe toată unghia între culorile pastelate ale curcubeului.

Cea de-a două tehnică presupune realizarea unor modele de unghii ombre orizontale – fiecare unghie va avea o gradație de culori la alegere ce vor fi pictate pe orizontală. Oricare variantă din cele două te vei decide să alegi, efectul va fi la fel de plăcut și armonios. Astfel de modele de unghii ombre sunt plăcute de toată lumea și, mai mult decât atât, se află și în topul tendințelor din acest an. De asemenea, sunt potrivite pentru orice sezon. Așadar, nu este nevoie să aștepți un moment special pentru a crea o astfel de manichiură. Lasă-ți creativitatea să își facă treaba!

  • Modele de unghii ombre cu aplicații din cristale

Modele de unghii ombre cu aplicatii din cristale

În cele din urmă, îți propunem o alternativă care, spre deosebire de celelalte modele de unghii ombre de mai sus, nu poate fi purtată decât în cadrul unor evenimente speciale. Este vorba despre modele de unghii ombre cu aplicații din cristale. Este o alegere îndrăzneață, iar recomandarea noastră este să optezi pentru astfel de modele de unghii ombre doar în momentele în care sunt în acord cu restul look-ului tău. Este nepotrivit să te afișezi cu o astfel de manichiură în sala de sport sau în cadrul unor evenimente formale…

Totuși, dacă vorbim despre petreceri tematice, așa cum este un bal de absolvire sau o nuntă, atunci aceste modele de unghii ombre cu aplicații din cristale sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți completa look-ul și a ieși în evidență.

unghii false ombremodel unghii cu gel ombreunghii cu sclipici ombremodel unghii ombre pentru varaunghii cu gel ombreunghii ombre colorate
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..