Home Unghii cu gel Top 20 unghii cu gel în trend în acest an

Top 20 unghii cu gel în trend în acest an

de Clair
unghii cu gel in trend in acest an

Unghiile cu gel vor fi întotdeauna o opțiune demnă de luat în calcul, chiar și periodic, atunci când avem un eveniment și nu ne putem ocupa în chip adecvat de unghiile noastre naturale. Unghiile cu gel sunt potrivite însă pentru a fi purtate cotidian, datorită unor avantaje incontestabile pe care le au: nu afectează structura unghiei naturale, unghiile noastre și, implicit, mâinile, vor avea întotdeauna un aspect îngrijit; unghiile cu gel au o rezistență crescută, motiv pentru care nu vă va preocupa gândul că vi se vor rupe, dar dacă asta totuși se întâmplă, există posibilitatea reconstrucției.

modele unghii cu gel

Dacă v-am convins de avantajele purtării unor unghii cu gel, ne simțim datori să vă prezentăm și arhitecturile, dimpreună cu modelele care se află în trend în acest an, astfel încât să vă fie ușoară selecționarea tipului care vi se potrivește cel mai bine.

Unghii cu gel pătrate

Probabil veți spune că unghiile cu gel pătrate au fost la modă și cu un an în urmă, și cu doi, și cu cinci, și cu zece. Iar noi vă dăm dreptate, dar asta nu înseamnă că unghiile cu gel pătrate nu se mai află în trend și în anul 2019. Dimpotrivă, sunt un tip de unghii cu gel care se vor purta, probabil, întotdeauna. Anul acesta, în mod special, se apelează la unghii cu gel pătrate mici, fiind atât de elegante și rafinate, conferind mâinilor noastre un aspect atât de estetic încât trebuie să le încercați (dacă nu ați făcut-o deja).

Unghii cu gel patrate

Pe unghiile cu gel pătrate putem aplica întreaga paletă de culori cu design foarte diferit. De pildă, în trend se află unghii cu gel pătrate scurte, pe care adăugăm o singură culoare și, fie le lăsăm simple, fie vom aplica un design pe una dintre unghii, cea mai potrivită fiind inelarul sau degetul mare. De asemenea, nu veți da greș nici cu un model aplicat pe două dintre unghii, fiind la modă design special fie pe inelar și pe degetul mic, fie pe inelar și pe degetul mijlociu.

Pe unghii cu gel pătrate putem aplica cu succes garantat și modelul tip marmură, și pe cel în figuri geometrice, precum putem aplica de la sclipici la manichiură franțuzească. Toate acestea sunt modele de unghii cu gel pătrate cu care veți face o impresie bună, în orice mediu, conjuncturi sau cercuri de persoane vă veți afla.

Unghii cu gel ovale

Și unghii cu gel ovale se află pe lista celor aflate în trend în acest an, fiind foarte ușor de purtat de către orice femeie. Pentru ca aspectul lor să fie cel dorit, rafinat, cu un plus de clasă, trebuie să apelăm neapărat la mărimile 1-2, maximum 3, pentru ca forma să nu aibă un aspect ciudat.

Unghii cu gel ovale

Unghii cu gel ovale conferă un caracter foarte natural unghiilor noastre, putând aplica pe ele diferite modele. Unghii cu gel ovale pot fi purtate într-o singură nuanță, simplitatea aflându-se în tendințe în acest an, fie putem aplica un sclipici mare, fie design geometric, fie model pictat manual (floral sau ceva mai abstract).

Pe unghii cu gel ovale putem apela la model de manichiură franțuzească, aflându-se în tendințe și conferind un aspect foarte rafinat, tocmai pentru că este un French minimalist. Pentru un plus de prețiozitate sau complexitate, putem apela la diferite linii trasate ori perfect retușate, ori hazardat.

De asemenea, un model de unghii cu gel ovale care se află în tendințe în acest an este cel cu aspect de marmură, conferind, fără doar și poate, nu doar rafinament, ci și prețiozitate la standarde înalte.

Unghii cu gel ascuțite

Unghii cu gel ascuțite sunt mai degrabă preferate de domnișoare, pentru că sunt un pic mai dificil de purtat, tocmai pentru că lungimea lor este ceva mai crescută față de modelele anterioare. Cu toate acestea, aspectul este unul destul de plăcut, motiv pentru care se află încă în tendințele anului 2019.

Unghii cu gel ascutite

Pe unghii cu gel ascuțite putem aplica diferite modele, printre care trebuie să amintim manichiura franțuzească cu glitter ori într-o singură culoare. De asemenea, este potrivit pentru unghii cu gel ascuțite și modelul ombre mat sau lucios, indiferent de culorile pe care le vom alege.

Unghii cu gel ascuțite în tendințe sunt și cele în nuanțe cât mai naturale și cu design cât mai discret, cât mai minimalist posibil, conferind astfel un plus de eleganță, pentru că eleganța înseamnă simplitate, iar aceasta va fi mereu la modă.

Unghii cu gel combinate

Lăsăm pe ultimul loc discuția despre unghii cu gel combinate tocmai pentru că nu pot fi purtate de fiecare femeie; îți trebuie oarecare curaj și o atitudine de femme fatale. În ce constă totuși acest model de unghii cu gel combinate? Ei bine, la această categorie avem în vedere unghii cu gel cu arhitecturi combinate. De pildă, unghiile mici vor fi una pătrată, iar cealaltă, ascuțită, pe inelar vom avea una ascuțită și una pătrată, și tot așa, până la unghia mare. Ceea ce pe o mână este ascuțit, pe cealaltă trebuie să fie pătrat, pentru a conferi un efect hazardat și luxuriant în același timp.

Unghii cu gel combinate

La modă, în cazul acestor unghii cu gel combinate, sunt cele cu model de manichiură franțuzească realizată cu glitter bleumarin. Efectul este unul garantat și care vă va satisface pe deplin vizual.

De asemenea, putem apela, cu real succes, și la alte modele de unghii cu gel combinate din cele menționate anterior, de la cele într-o singură nuanță la cele cu design geometric, de la cele cu sclipici la cele tip marmură și la cele cu design floral. Toate aceste unghii cu gel se află în tendințe în acest an…

Așadar, reprezintă o adevărată provocare să-ți faci unghii cu gel, mai ales atunci când paleta de opțiuni este una destul de largă, fiind alcătuită în concordanță cu tendințele dictate de specialiștii în manichiură. Pentru că, în fond, orice ținută la modă trebuie să fie completată de niște unghii cu gel la modă, care să se integreze perfect în întregul dumneavoastră look.

unghii cu gel modele unghii cu gel visinii modele de unghii cu gel unghii cu gel modele noi unghii cu gel desenate unghii cu gel french model unghii cu gel albe unghii cu gel love unghii cu gel argintii unghii cu gel elegante

unghii transparente unghii animal print unghii cu scris unghii ombre

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..