Home Unghii cu gel Modele de unghii French cu gel

Modele de unghii French cu gel

de Clair
Modele de unghii french

Modele de unghii French clasice cu gel, colorare, cu strasuri și în stil ombre.

Aceste modele de unghii French vor fi mereu în topul tendințelor, indiferent de noile apariții ce doresc să o detroneze. Acesta este motivul pentru care, an de an, aceste modele de unghii French sunt preferatele femeilor, alegând să le poarte chiar și în cadrul celor mai importante evenimente din viața lor.

Fie că vorbim despre o nuntă, o zi de naștere sau poate chiar de o zi banală a vieții tale, aceste modele de unghii French vin în întâmpinarea ta cu scopul de a-ți oferi un strop de inspirație. Află din următorul articol care sunt cele mai populare modele de unghii French ale momentului!

  • Modele de unghii French clasice

Ești adepta stilului clasic, dar totuși extrem de elegant? Nu te speria de valul trendurilor ce apar aproape lună de lună. Aceste modele de unghii French se vor purta mereu, indiferent de sezon sau de noile trenduri dictate de către specialiști. Poți opta pentru o combinație de alb și nude, astfel încât să obții un efect extrem de rafinat și, deși simplu în esență, foarte sofisticat prin efectul pe care îl lasă.

model de unghii french clasice

Dacă vei decide să optezi pentru modele de unghii French clasice, vei avea certitudinea că nu ai dat greș. Pe lângă acest lucru, o astfel de manichiură se va potrivi oricărui look pe care decizi să îl adopți. Ai parte de o multitudine de beneficii doar printr-o simplă manichiură.

  • Modele de unghii French colorate

Astfel de modele de unghii French pot ilustra firea ta jucăușă și dornică de a încerca mereu lucruri noi. Practic, îți dorești să îți imprimi personalitatea în tot ceea ce faci sau porți, iar manichiura nu este o excepție de la această regulă. Pe lângă faptul că se numără printre cele mai iubite trenduri ale sezonului de vară, astfel de modele de unghii French colorate sunt și extrem de ușor de realizat.

Modele de unghii french colorate

Mai exact, tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi modelul clasic de manichiură franțuzească – singurul element diferit față de acesta este vârful unghiei, pe care îl vei colora după bunul tău plac. Noi îți recomandăm să optezi pentru un vârf de culoare roz aprins sau în nuanțe de pastel – acestea sunt cele mai în vogă culori ale momentului.

  • Modele de unghii French argintiu-metalizate

Un alt trend mult îndrăgit la acest moment este reprezentat de astfel de modele de unghii French argintiu-metalizate. În ceea ce privește modul de realizare al unei astfel de manichiuri, lucrurile rămân la fel de simple ca în cazul oricărei manichiuri de tip French. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi o bază nude pentru unghiile tale și o ojă argintiu-metalizată pentru vârfuri. Efectul pe care această manichiură îl lasă este unul foarte rafinat și elegant.

Modele de unghii french argintiu metalizat

Vei lăsa impresia de dinamism și exuberanță, toate acestea înrămate de o doză considerabilă de feminitate. O asemenea îmbinare a stilului clasic cu cel modern nu va rămâne neremarcată de către cei din jurul tău, ci, din contră, vei reuși să strângi o mulțime de complimente pentru alegerea pe care ai făcut-o în materie de manichiură.

  • Modele de unghii French cu strasuri

În cazul în care te-ai plictisit de micile variații ale clasicei manichiuri de tip French, atunci poți încerca modele de unghii French cu strasuri. Astfel de modele de unghii French, pe lângă faptul că arată foarte bine, sunt și extrem de îndrăgite de către cei ce dictează trendurile. Bijuteriile pe unghii îți pot transforma manichiura într-o adevărată operă de artă, dacă aceasta este realizată corespunzător. Atenție însă: astfel de modele de unghii French pot depăși ușor linia vulgarității atunci când se exagerează cu aplicarea bijuteriilor!

Modele de unghii french cu strasuri

Tocmai de aceea, este bine să apelezi la un specialist care îți va recomanda cele mai potrivite modele de aplicații pentru unghiile tale, în funcție de forma și de mărimea lor. Cu siguranță nu îți dorești ca manichiura ta să arate ca un brad mult prea împodobit. Este suficientă o singură aplicație pe o singură unghie pentru a avea parte de efectul sclipitor pe care ți-l dorești.

  • Modele de unghii French în stil ombre

Te-ai gândit vreodată să îmbini două trenduri mult adorate într-o singură manichiură? Alege modele de unghii French în stil ombre pentru a avea parte de cea mai dorită manichiură a sezonului în toate saloanele de înfrumusețare. Este foarte ușor de realizat, la fel ca toate modelele de unghii pe care ți le-am pregătit în acest articol.

Modele de unghii french în stil ombre

Tot ceea ce trebuie să faci este să difuzezi vârful alb al unghiei în culoarea nude (de bază) a unghiei. Asta e tot! Pe cât de simplu este de realizat, pe atât de uimitor este efectul pe care îl lasă. Avantajul alegerii unor modele de unghii French în stil ombre constă în varietatea situațiilor în care pot fi purtate. Această manichiură este adecvată și pentru evenimente speciale, dar și pentru o zi normală din viața ta, când te pregătești să ieși cu prietenii.

  • Modele de unghii French inversate

Cine a spus că manichiura de tip French se poate aplica doar pe vârful unghiei? Trendurile din cadrul acestui sezon vin cu o nouă propunere pentru noi, cele care suntem pasionate de modă: modele de unghii French inversate. Tot ceea ce trebuie să faci este să inversezi culoarea de pe vârful unghiei tale, aplicând-o pe cuticule. Un astfel de trend nu este potrivit pentru toată lumea, dat fiind faptul că nu se recomandă persoanelor care sunt nevoite să participe la evenimente formale sau care lucrează în cadrul unui departament strict…

Modele de unghii french inversate

Totuși, dacă te simți destul de îndrăzneață și gata să încerci unul dintre cele mai îndrăgite trenduri ale acestui sezon, atunci astfel de modele de unghii French inversate reprezintă alegerea perfectă. Până la urmă, regulile stilistice sunt făcute pentru a fi încălcate, iar asta este una dintre lecțiile pe care anul curent ni le predă. Ieși din rutină și încearcă ceva nou și neașteptat!

unghii french cu varf rotund

unghii french argintiu cu auriu manichiura french unghii french albastre

manichiura french roz cu alb unghii french roz unghii negre french unghii crem cu french negru model unghii french cu strasuri roz

unghii french curcubeu unghii french 3D unghii french lungi

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..