Home Stiri mondene Anca Țurcașiu le-a făcut fanilor cunoștință cu iubitul ei

Anca Țurcașiu le-a făcut fanilor cunoștință cu iubitul ei

de Clara
  • Anca Țurcașiu a făcut o afirmație care a luat prin surprindere pe toată lumea.
  • Aceasta l-a prezentat internauților pe iubitul ei.
  • Artista a dat o fugă la mare, pentru a se bucura de câteva zile libere.

Anca Țurcașiu a dat o fugă la mare, pentru a se bucura de câteva zile de liniște. Acolo, aceasta s-a reîntâlnit cu iubitul ei pe care îl vizitează de fiecare dată când merge la mare.

Cu toate acestea, nu este vorba de un iubit în adevăratul sens al cuvântului, ci de un cal. Prinț este un cal foarte drag Ancăi și a vrut să le facă și fanilor cunoștință cu el. „El este Prinț, el este iubitul meu prinț. Uite, acum mă pupă, mă pupă! Da, iubitule, da”, a spus aceasta.

Anca Țurcașiu a vorbit despre relația cu Gabriel Fătu

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare, pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva.

Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați”, a spus artista pentru fanatik.ro.

Artista a trecut cu bine peste divorț

„Nimeni nu crede acest lucru (n.r. – că există viață după o despărțire). Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.

Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis, doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început, e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat pentru impact.ro, în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies