Home Numerologie Cifra destinului 1: calități, defecte și compatibilitate

Cifra destinului 1: calități, defecte și compatibilitate

de Clair
Cifra destinului 1

cPersoanele care au cifra destinului 1 sunt dornici de independență, de împlinire pe planul personal, însă își doresc cu ardoare să descopere și lucruri noi.

Care sunt calitățile și defectele persoanelor care au cifra destinului 1, respectiv cu cine sunt compatibile, aflați din acest articol.

Cifra destinului 1 – Interpretare generală

Îți dorești cu tot sufletul să devii independent, să te realizezi mai ales pe planul personal, iar pentru aceasta depui eforturi considerabile. Însă, pentru a îți atinge aceste obiective supreme, este nevoie să treci prin două faze importante. Pe de o parte, este necesar să înveți cum să nu depinzi de alte persoane pe planurile financiar și sentimental, iar ulterior este necesar să deprinzi abilitatea de a fi conducător, lider, pentru că, având cifra destinului 1, ești predestinat să fii lider.

Există însă un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere. Această dorință acerbă de a deveni independent pe toate planurile se poate transforma în risipirea vieții, astfel încât vei pierde lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

Cifra destinului 1 – Calități

Persoanele care posedă cifra destinului 1 sunt cele care au putere atât în domeniul fizic, cât și pe planul intelectual. Din acest motiv reușesc să țină mereu sub control orice situație neprevăzută.

Nu se plâng de faptul că le lipsește latura creativă sau cea originală, ba, dimpotrivă, în virtutea acestora au șanse uriașe să exceleze la capitolul invenții.

Convingerile pe care le dețin sunt și cele după care se ghidează în orice moment din viața lor.

Ambiția lor este atât de puternică, încât le va fi ușor să se afirme, dar, de cele mai multe ori, într-o manieră agresivă.

Dorința ca lucrurile să se realizeze după cum le place lor conduce la egoism, pe care nu vor să îl recunoască nicicum.

Au o putere de convingere ce nu poate fi egalată de alte persoane, motiv pentru care influența este cea care va patrona în ceea ce îi privește.

În relațiile sociale sunt destul de direcți și tranșanți în vorbe însă asta nu le va aduce dezavantaje, ci, mai degrabă, sunt plăcuți de cei din jur. La asta se adaugă și inteligența lor sporită.

Loialitatea și generozitatea sunt cele care îi caracterizează atunci când vine vorba de relațiile de prietenie.

Personale născute cu cifra destinului 1 sunt considerate a fi deschizătoare de orizonturi, în sensul în care pot vedea lucrurile într-o altă manieră decât ar face orice altă persoană.

Cifra destinului 1 – Defecte

În situația în care persoanele posesoare de cifra destinului 1 nu au ajuns la un stadiu complet de maturizare, acest lucru se va reflecta în comportamentul pe care îl au, care tinde să fie contrariul celui de independență. Din acest motiv, se va dezvolta un soi de nemulțumire cu privire la viața lor, dar și o ancorare în superficialitate.

Persoanele cu cifra destinului 1 sunt foarte energice, lucru care conduce la un egoism dus la extrem, precum și la stări de complexitate în ceea ce privește superioritatea, precum și nerăbdarea cu care se confruntă.

Au mania de a se crede perfecți din toate punctele de vedere, motiv pentru care vor avea întotdeauna un caracter ce implică superioritate. Acest lucru nu poate duce decât la antipatia persoanelor din jurul lor.

Dacă ai greșit unei persoane cu cifra destinului 1, nu te aștepta să fii iertat, pentru că asta nu se va întâmpla. În schimb, așteaptă-te la o răzbunare și la acțiuni care să le arate latura cea mai rea și cea mai dură pe care o are.

Cifra destinului 1 – Carieră

Având calități care îi transformă în lideri desăvârșiți, posturile care li se potrivesc cel mai bine sunt cele în care trebuie să își exercite această putere de conducere.

În privința profesiilor propriu-zise pe care le pot aborda persoanele care au cifra destinului 1, acestea sunt din domeniul medicinei, pe ramurile neurologiei, a chirurgiei ori a psihiatriei, pot activa în domeniul literar, putând deveni scriitori, însă și pe domeniul tehnic, în ceea ce privește moda, grafica sau desenul.

Au spirit aventurier, care nu poate fi contestat nicicum, motiv pentru care pot activa în domeniul aviației, al parașutismului, al ghizilor, precum și pe ramura geografiei sau meteorologiei.

Pot ieși în evidență foarte ușor și pe terenul construcțiilor, în domenii care presupun cercetarea științifică.

Persoanele care posedă cifra destinului 1 sunt cele care atrag succesul și bogăția asemenea unui magnet, asta dacă reușesc să dea dovadă de o prudență maximă.

Compatibilitate pentru cifra destinului 1

În ceea ce privește latura amoroasă, persoanele care posedă cifra destinului 1 au tendința de a dezvolta posesivitatea și dominarea partenerului, sentimente care pot aluneca foarte ușor în extrema geloziei și a agresivității fizice.

Persoanele cu care sunt foarte compatibile sunt cele care au cifra destinului 2 și cifra destinului 6, precum și cu cele care au cifra destinului 3 și sau cifra destinului 4. Vor putea dezvolta o relație armonioasă doar în condițiile în care vor putea să își controleze toate pornirile cu caracter autoritar sau critic.

Persoanele cu cifra destinului 1 vor cunoaște fericirea și alături de persoanele care au cifra destinului 5 și cifra destinului 7, însă vor avea neînțelegeri atunci când vine vorba de anumite păreri.

Cu cifra destinului 1, cifra destinului 8 și cifra destinului 9, aceste persoane nu sunt deloc compatibile, dat fiind faptul că sunt atât de apropiate în ceea ce privește caracterul puternic. Din acest motiv vor apărea discuții aprinse, conflicte, fapt ce va conduce pe un drum dominat de nefericire și de agresivitate.

  • Astru: Soare.
  • Piatră: Rubin.
  • Metal: Aur.
  • Semn zodiacal: Leu.
  • Culori: Galben, Auriu, Portocaliu.
  • Numere norocoase: 1, 3, 9.
  • Zi norocoasă: Duminică…

Așadar, persoanele care au cifra destinului 1 au, pe cât de multe calități, pe atât de multe defecte, însă asta nu le va crea probleme în demersul lor pentru atingerea obiectivelor propuse. Dimpotrivă, sunt firi care ating cu orice preț ceea ce își propun, iar aspirațiile lor nu sunt deloc mici. În iubire au tendința de a domina partenerul, motiv pentru care riscă să nu dezvolte o relație armonioasă cu nimeni, asta dacă nu învață să se tempereze.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..