Home Numerologie Cifra destinului 2: compatibilitate, calități și defecte

Cifra destinului 2: compatibilitate, calități și defecte

de Clair
Cifra destinului 2

Cifra destinului 2 implică, prin definiție, dualismul persoanei care o posedă. Această cifră este cea care face referire, în mod permanent, la ideea de unire, de pereche.

Persoanele care au cifra destinului 2 sunt cele care se remarcă prin spiritul lor coechipier, nefiind persoane care să își dorească să lucreze singure. Fac echipă bună cu o altă persoană, iar asta le marchează existența la propriu.

În acest articol vă propunem ideile cele mai reprezentative pentru persoanele care au cifra destinului 2.

Cifra destinului 2 – Interpretare generală

Rutina este cea care o face să se simtă cel mai bine pe persoana cu cifra destinului 2, însă nu rutina neapărat referitoare la serviciu, ci mai curând la anumite tabieturi, la anumite activități pe care vă doriți să le desfășurați în intimitate.

Aveți mania de a colecționa lucruri, de a păstra obiecte care nu mai sunt folositoare, fiindu-vă foarte greu să vă desparteți de ele.

Echilibrul este punctul forte al persoanelor cu cifra destinului 2, un echilibru complementat de o atitudine corectă față de tot ceea ce se petrece în jurul lor.

Deseori sunteți solicitat de cei din jur pe postul de mediator, pentru că aveți un simț foarte sensibil în identificarea problemelor, dar și în înțelegerea nemulțumirilor fiecărei persoane în parte.

Cifra destinului 2 – Calități

Oamenii au încredere în voi, pentru că demonstrați în repetate rânduri faptul că știți să respectați ceea ce promiteți, motiv pentru care nu vă lipsește aprecierea celor din jur. De asemenea, aceasta apare și datorită sincerității pe care o aveți față de orice persoană cu care dialogați.

Aveți abilități organizatorice, mai ales atunci când vine vorba de funcții de conducere, pentru că știți cum să gestionați situații, cum să organizați o echipă astfel încât să fie totul în favoarea voastră.

Inteligența și răbdarea de care dau dovadă în relațiile interumane sunt puncte forte atunci când vorbim de persoanele care posedă cifra destinului 2.

Sunt firi rezervate, nedorindu-și în chip aboslut să îți exprime opiniile, să își impună cu orice preț punctul de vedere. Preferă, în schimb, să rămână în zona lor dominată de confort și de amabilitate, pentru care va fi foarte bine perceput de oamenii din jur.

Sunt buni prieteni, buni colegi, nedorind să creeze probleme. De multe ori preferă să abandoneze punctul lor propriu de vedere, dacă asta presupune un ambient armonios.

Cifra destinului 2 – Defecte

Sunt oameni și e normal să aibă și defecte, chiar dacă nu deosebit de pregnante.

Persoanele cu cifra destinului 2 pot fi persoane destul de pesimiste, având astfel o barieră de netrecut în calea scopului pe care îl aveau anterior.

Sunt firi destul de nehotărâte, neputând lua decizii importante dacă nu discută cu persoane în care are încredere, în prealabil. Acest lucru reprezintă un real dezavantaj, dat fiind faptul că pot rata șanse care apar o singură dată în viață.

Sunt duali, așa cum am mai spus, iar această latură se reflectă în sentimentele și atitudinea pe care o afișează. Trec foarte ușor de la pozitivismul, de la stările armonioase și pacifice la stările care reprezintă opusul acestora, în anumite contexte prestabilite, motiv pentru care pot scădea în ochii anumitor persoane.

Cifra destinului 2 – Carieră

Diplomația și spiritul care își asumă responsabilități sunt cele care domină în cadrul profesional al persoanelor născute cu cifra destinului 2.

Se fac foarte ușor remarcați în domeniul medical, cu atât mai mult pe paliere precum psihologia, psihiatria sau studii medicale importante. Sunt pasionați de descoperiri noi, motiv pentru care vor excela în acest domeniu.

Diplomația pe care o au se reflectă în domeniul politic în care pot excela, putând deține funcții cu adevărat importante în cadrul statului.

Sunt pasionați de tot ceea ce înseamnă arta și frumosul, motiv pentru care pot deveni celebri în domenii precum: design vestimentar sau ambiental, în domeniul arhitecturii, sculpturii, actoriei, muzicii, precum pot deveni scriitori cu un nume sonor peste timp.

Au un simț practic, în virtutea căruia pot excela pe domeniul finanțelor și a business-ului.

Nu sunt atrași de profesiile care implică impunerea ideilor lor, precum sunt cele de conducere, dat fiind faptul că preferă să se complacă în situația pe care o au la momentul respectiv.

Cifra destinului 2 – Compatibilitate

În cadrul relațiilor, persoanele care au cifra destinului 2 dezvoltă un sensibilism exacerbat, își arată afectivitatea la tot pasul, sunt foarte înțelegători cu partenerul, motiv pentru care relațiile pe care le au sunt statornice, de lungă durată.

Simt nevoia să aibă o familie unită, fericită, motiv pentru care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a obține asta. Profită de toate armele din dotare, printre care amintim romantismul, amabilitatea și grija sporită față de persoana pe care o iubește.

Compatibilitatea cea mai bună se realizează alături de cifra destinului 2 și 6, dezvoltând, alături de aceștia , relații bazate pe înțelegere reciprocă, pe fericire. Alături de aceștia vor avea familia pe care și-o doresc, vor reuși să se împlinească pe plan sentimental.

Relații stabile pot avea și alături de cifra destinului 1 și 8, în ciuda faptului că sunt renumite pentru violența și temperamentul vulcanic pe care îl posedă. Deși ar trebui să respingă cifra destinului 2, sensibilă prin excelență, o atrag; este valabilă replica: opusurile se atrag.

Nu pot avea relații stabile și echilibrate alături de cifra destinului 7, dat fiind faptul că sunt la fel de introvertite și cu rezerve în diferite situații. Cu toate acestea, vor primi sensibilitate unul din partea celuilalt, însă nu vor reuși să se bucure de momente plăcute împreună.

Planetă: Lună.

Pietre: Opal, Safir.

Metal: Argint.

Semn zodiacal: Balanță.

Zi norocoasă: Luni.

Numere norocoase: 2, 7, 9.

Culori: Alb, Mov deschis.

În concluzie, descoperim în cifra destinului 2 o persoană duplicitară, duală, care dezvoltă sentimente care pot trece de la pozitivism la negativism, pesimism, într-un timp relativ scurt. Sunt firi foarte sensibile și romantice, motiv pentru care relația lor va fi una destul de fericită. Cu toate acestea, mai au de lucrat la comunicativitate și la exprimarea sentimentelor, astfel încât să nu apară neînțelegeri pe parcurs.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..