Home Lifestyle Descoperă-te prin alegerea unui lacăt: o călătorie psihologică în adâncul sufletului

Descoperă-te prin alegerea unui lacăt: o călătorie psihologică în adâncul sufletului

de Arseni Ana
Descoperă-te prin alegerea unui lacăt: o călătorie psihologică în adâncul sufletului

Acest articol are menirea de a te ajuta să descoperi cum să te cunoști mai bine. Afla cum îți poți cântări deciziile și cum te influențează personalitatea în relațiile cu cei din jur.

Pentru a te descoperi mai bine, unul dintre lacătele de mai jos îți sare în ajutor. Vei înțelege astfel că funcționam ca un întreg și că, de cele mai multe ori, lucrurile exterioare sunt influențate de ceea ce ascundem în interior.

Lacătul numărul 1

Dacă ți-ai îndreptat atenția către  acest lacăt, acest lucru înseamnă că ești o persoană calmă și care sare în ajutorul oricui. „Bunătatea” este cuvântul caracteristic pentru tine. Oferi sfaturi și ești dispusa să te pui pe tine pe un loc secundar pentru cei dragi. Familia este pentru tine prioritară și ai tendința de a exagera uneori.

De reținut faptul că, pentru tine, familia nu înseamnă doar legături de rudenie, ci persoane care te fac să te simți acasă. Recomandarea noastră este să iei o pauză și să te mai gândești la tine din când în când.

Lacătul numărul 2

„Încrederea” este cuvântul specific pentru tine. Știi să îți acorzi suficient timp pentru atingerea obiectivelor și dispui de toate resursele necesare. Ești un confident demn de toate laudele, iar cei din jurul tău observă acest lucru. Și cum încrederea nu e chiar demnă de oricine, sunteți speciali.

De aceea ești considerată o persoană cu o prezență plăcută și deseori îți este apreciată prezența. Compania ta îi ajută pe cei din jur să se destindă, căci văd în tine un caracter puternic pe care îl admiră.

Lacătul numărul 3

Cei din jur văd la tine multă încredere în forțele proprii. Debordezi de optimism și nu concepi să vezi partea goală a paharului. Nu renunți ușor în fața dificultăților și ești convins că sunt doar etape pasagere.

Ai tendința de a privi mereu întâmplările ca pe niște reacții involuntare în relația cu viața și zâmbești continuu. Reușești să atragi atenția fără prea mult efort. Ai capacitatea de a-i face pe ceilalți dornici să te cunoască în detaliu. Deși emani destulă deschidere în relațiile cu ceilalți, ești destul de reticent în a îți pune sufletul pe tavă oricui. Trebuie să simți că ești pe aceeași lungime de undă cu persoana respectivă.

Ești un prieten desăvârșit însă consideri că viața trebuie trăită doar atunci când ai în jur pe unii dintre cei mai buni. Este un sentiment care îți oferă siguranță.

Lacătul numărul 4

Sunteți familiști convinși. Sunteți capabili să duceți iubirea pe culmi neatinse, iar atunci când vine vorba de dragoste, vorbiți la superlativ. Considerați iubirea cel mai puternic sentiment…

Vă dedicați în totalitate familiei și faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă asigura că lucrurile funcționează conform planurilor. Aveți tendința de a rupe definitiv relația cu o persoană care spune un cuvânt rău despre familia voastră. Cel mai bine vă simți în cercul apropiat și aveți multă încredere în voi înșivă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..