Home Lifestyle Iulia Albu, amenințată chiar de către Mihai Albu: „Dacă aveam un pistol”

Iulia Albu, amenințată chiar de către Mihai Albu: „Dacă aveam un pistol”

de Andreea M

Zilele trecute, Mihai Albu a făcut niște declarații extrem de controversate. Designerul a declarat că fosta sa soție, Iulia Albu, nu îl lasă să se apropie de fata sa, ba chiar încearcă să îl prezinte fetei sale pe iubitul ei ca fiind noul ei tată.

„De când sunt în situația aceasta, evident am luat legătura cu avocați, cu foruri superioare care administrează… să zicem Protecția Copilului și, din câte am constatat, cam 70-80% dintre femei procedează așa, deci nu e ceva foarte nou, că nu le înțelegem, nu le înțelegem. Probabil că asta este intenția, să mi-a locul (n. red. – actualul iubit al Iuliei Albu). Cred că asta vrea. Au fost niște replici la un moment dat de genul «Lasă-ne în pace să fim fericiți!», «Dă-te la o parte!», «Lasă copilul, că are alt tată acum». Toate acțiunile sunt în direcția asta. Individul mi-a spus chiar că el este tatăl legal al Mikaelei. Asta în fața copilului. Dacă aveam un pistol…”, a declarat designerul de pantofi în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Iulia a reacționat imediat, spunând că totul este o minciună, iar Mihai Albu încearcă doar să facă rău.

„Dragi colegi din presă,

Cu mulți am lucrat direct, altora doar v-am răspuns la întrebări, uneori cu întârziere, dar întotdeauna cu drag. Relația noastră nu a fost mereu una ideală însă, in ciuda acestui fapt, ne-am respectat mereu unii pe ceilalți. (…).  Va rog, astăzi, să încetați promovarea cu titlu de adevăr absolut a unor informații care vă sunt servite dintr-o singură perspectivă, fără niciun fel de suport probator. Vă rog astăzi să vă abțineți de a promova discursul de ură al unui om care, în mod evident, are grave probleme. Vă rog să nu interpretați tăcerea mea în alt sens decât respect pentru viața și intimitatea copilului meu. Vă rog astăzi să reacționați la discursul unui om căruia i se pare amuzant să insinueze ca i-ar fi plăcut să ne împuște atât pe mine, cât și pe actualul meu partener, în fata Mikaelei”, a scris Iulia Albu în urmă cu puțin timp pe rețelele sociale…

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..