Home Lifestyle Lidia Buble pleacă în „Asia Express”. Iată alături de cine!

Lidia Buble pleacă în „Asia Express”. Iată alături de cine!

de Andreea M

Lidia Buble și sora sa pleacă în aventura vieții lor. Alături de Estera, cântăreața va pleca în Asia Express, iar amândouă sunt extrem de încântate de ceea ce urmează să se întâmple.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal :)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a spus artista, conform a1.ro.

În urmă cu ceva timp, Lidia a vorbit cu cei de la avantaje.ro despre familia sa și despre cât de apropiați sunt toții frații între ei.

„Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții. Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă.
Noi respectăm fiecare obicei de sărbători, cu mers la colindat, cântat la biserică, gătit în familie, făcut cadouri fiecăruia în parte, vizitat bunicii și rudele… fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești.

A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Fiind 11 frați, noi ne-am crescut unii pe ceilalți, mâncam împreună, ne jucam, ne acopeream atunci când făceam boacăne. Îmi aduc aminte că, atunci când ne era foame, mergeam la vecini și luam roșii și le împărțeam între noi. Dar asta pentru că nu voiam să intrăm în casă, ci să stăm afară, la joacă, până târziu. Știam că, dacă mergeam să mâncăm, mama ne oprea în casă și nu ne doream, sub niciun chip, să facem asta”, a spus Lidia pentru avantaje.ro…

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..