Home Lifestyle Profeție zguduitoare despre România: „Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe Glob”

Profeție zguduitoare despre România: „Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe Glob”

de negriuelena

R.A. Gupta Swami, un indian ce este considerat de unii un adevărat profet, iar de alții, un șarlatan, a făcut o afirmație care vizează România. Acesta a spus că „Mântuitorul” noii lumi provine din țara noastră, iar aceasta va ajunge să fie considerată centrul omenirii.

Indianul a prezis lucruri mărețe pentru România, și a precizat că un român va fi cel care va stăpâni lumea, fapt care a fost spus și de celebra Baba Vanga. Se spune că acest indian ar fi prezis atentatul terorist din Indonezia, prăbușirea navetei spațiale Columbia și căderea lui Mihail Gorbaciov, ba chiar și faptul că Elena și Nicolae Ceaușescu vor cădea și vor fi executați după un proces scurt. Elena Ceaușescu ar fi ignorat previziunea care îi țintea pe ea și soțul său, chemându-l în România pe R.A. Gupta Swami, în 1983, după care l-a numit „șarlatan” și l-a alungat.

Profetul a vizitat România în urmă cu mai mulți ani. Iată care este mesajul acestuia:

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit, astfel, să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare…

Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualității românești, care sunt în mod genial concretizați în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei”, a spus R.A. Gupta Swami.

„Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credință în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată.

El va opri ca prin miracol prăbușirea națiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe Glob.

România va ajunge, astfel, cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. (…)

În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii. Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea celui de-al III-lea şi, de fapt, ultimul Război Mondial.

Ţările care vor fi puternic spiritualizate vor dobândi imediat, la sfârşitul acestui ultim război, supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională…

Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet”, a mai spus R.A. Gupta Swami.

Sursa: citeste.info

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..