Home Lifestyle Soții rele și beneficiile pe care le au asupra bărbaților

Soții rele și beneficiile pe care le au asupra bărbaților

de Clair
Sotii rele si beneficiile pe care le au asupra barbatilor

Bărbații se plâng adesea de răutatea pe care o manifestă soțiile față de ei, precum și de impulsivitatea acestora. Aceștia ar afirma faptul că sentimentele impulsive le-ar diminua numărul anilor pe care îi au de trăit, pentru că simt profund toate reproșurile pe care partenerele le adresează pe un ton care reflectă nervozitate la cel mai înalt grad.

Surpriza constă în faptul că un studiu recent demonstrează aspectul benefic pe care îl au stările de nervozitate ale soției asupra bărbatului. Acest studiu îl datorăm Universității din Michigan, localizată în Statele Unite ale Americii.

Subiectul studiului american

Acest studiu este, în realitate, despre aspectul alimentației bărbaților. Ce legătură are acest lucru cu cele afirmate anterior? Ei bine, s-a demonstrat faptul că lucrul care le enervează cel mai mult pe femei este acela că soțul sau partenerul de viață nu savurează masa pe care acestea o pregătesc cu atâta iubire și având în vedere sănătatea lor. Din acest motiv, avalanșa de reproșuri ar trebui să fie primită de către bărbat în mod constructiv, să înțeleagă și să îi mulțumească soției/partenerei pentru grija pe care aceasta o are față de el. Reproșurile nu vin din partea femeii pentru a-i face rău bărbatului, ci pentru a-l face să realizeze că beneficiile alimentare vin din cele gătite de ea, iar nu din mâncarea tip fast-food, care nu face nimic altceva decât să îi aducă kilograme în plus și zero nutrienți.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător constă în faptul că în cuplurile în care femeia are un caracter impulsiv și nervos chiar, starea de sănătate a partenerului de viață este una cu mult mai bună. Studiul a avut drept eșantion 288 de cupluri care sunt împreună de cel puțin cinci ani. În urma analizării rezultatelor, s-a putut constata faptul că partenerele au în vedere aducerea reproșurilor în ceea ce privește alimentația partenerului, lucru care va determina ca acestea să fie cu mult mai atente în ceea ce privește alimentația partenerului. Astfel partenera îi va pregăti mâncăruri care să contribuie la diminuarea riscului de îmbolnăvire și la menținerea unui echilibru în ceea ce privește kilogramele bărbatului.

Ironic sau nu, sfatul specialiștilor este cel de a continua să îți cerți partenerul, să îi reproșezi faptul că alege să consume alimente care sunt opusul celor sănătoase, fiind un act esențial pentru ca acesta să își poată corecta stilul de viață alimentar și să se poată bucura de o sănătate de fier.

De cealaltă parte, încearcă să fii cât de cât echilibrată în cazul nervilor pe care ți-i manifești, astfel încât acesta să nu perceapă tot ceea ce tu încerci să îi spui ca fiind în mod negativ, atunci când, de fapt ar trebui să înțeleagă contrariul…

Pentru bărbați, sfatul este acela de a nu se feri în a-și lua angajamente față de o femeie pe care o observă ca fiind impulsivă și nervoasă, pentru că ea este cea care va contribui la prelungirea vieții lor și la ferirea de bolile cele mai des întâlnite.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..