Home Fashion 10 ținute casual pentru doamne și domnișoare

10 ținute casual pentru doamne și domnișoare

de Clair
Tinute casual

Ținute casual, potrivite mereu pentru tot felul de ocazii și siluete, cu un aspect plăcut, dar și foarte ușor de asortat – astfel de ținute nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Când vine vorba de ținute casual, ne gândim, în mod automat, la varietate, la tot felul de combinații vestimentare care să arate bine, să fie confortabile și potrivite mai ales pentru zilele aglomerate. Dacă vreți să purtați astfel de outfit-uri, dar nu aveți suficient de multă inspirație pentru a le crea, acest articol vă vine în ajutor.

tinute casual femei

Elemente de bază pentru ținute casual

Pentru a crea și purta ținute casual din ce în ce mai frecvent, într-un mod corect, trebuie să știți ce piese vestimentare să combinați. Sigur că, în egală măsură, contează și accesoriile pe care le adăugați, culorile, modelele și croielile pe care le aveți în garderobă. Iată care sunt elementele de bază pentru niște ținute casual perfecte:

  • Jeanși – este clar că aceste piese vestimentare nu se vor demoda niciodată și pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Nu putem vorbi despre ținute casual fără să aducem în discuție nemuritorii jeanși. Aceștia pot fi găsiți în tot felul de culori, modele și mărimi, pot fi purtați în combinații simple, dar și în unele mai complexe și, de regulă, se potrivesc în aproape orice fel de context.
  • Tricouri – un alt element de bază pentru ținute casual perfecte îl reprezintă tricourile. Acestea pot fi purtate cu blugi, pantaloni, fuste sau colanți. De asemenea, tricourile sunt ideale pentru o mulțime de ocazii, de la ieșit în parc și până la o cină cu prietenii sau o întâlnire mai puțin formală. Indiferent de culoare, imprimeu sau model, tricourile nu trebuie să vă lipsească din garderobă.
  • Jachete – dacă vreți să purtați ținute casual care să vă scoată outfit-ul din anonimat, este ideal să purtați jachete. Fie că sunt din piele, denim sau dintr-un material textil mai lejer, jachetele pot fi purtate cu o mulțime de piese vestimentare și dau un aer cool întregii ținute.

tinute casual femei 40 ani

Unde purtăm ținute casual?

Dacă vă numărați printre persoanele care nu poartă ținute casual pentru că nu le găsesc potrivite în anumite situații, trebuie să știți că astfel de outfit-uri pot fi adaptate în funcție de activitățile sau evenimentele la care trebuie să participați. Spre exemplu, o ținută casual purtată pe timpul zilei poate fi purtată și seara, la o ieșire în oraș, dacă este accesorizată corespunzător. Iată unde este indicat să purtăm ținute casual:

  • Întâlniri mai puțin formale – dacă nu vă întâlniți cu parteneri de afaceri sau potențiali colaboratori, ci cu prietenii, colegii de la lucru sau partenerul de viață, puteți opta pentru unele dintre cele mai inspirate ținute casual.
  • La serviciu – dacă mediul în care lucrați nu impune un anumit dress code, puteți alege să vă îmbrăcați în diferite ținute casual care să vă reprezinte și să vă ofere confort.
  • La shopping – când vreți să petreceți mai mult timp la cumpărături, aveți nevoie de lejeritate și un look chic, așa că cea mai bună opțiune o reprezintă niște ținute casual inspirate…

tinute-casual tinute-casual-elegante tinute-casual-domnisoare tinute-casual-de-vara tinute-casual-de-toamna

tinute casual dama

tinute smart casual

tinute casual femei 50 ani

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..